Interior

kringloopvondsten

Ik moet een blog niet met ik beginnen, ik weet het… Maar ik wilde beginnen met Ik heb het al vaker gezegd, soms heb je van die LUCKY dagen bij de Kringloop. Vandaag was zo’n dag. De Deense salon tafel van Silkeborg had ik vorige week al zien staan maar toen twijfelde ik nog of hij niet te groot zou zijn. Vanmiddag kon ik het toch niet laten om weer te gaan kijken en ik had geluk, hij stond er nog! Onder het mom van uiteindelijk gaat hij in de verkoop, staat hij voorlopig in onze woonkamer. Ook scoorde ik een aantal retro lampen en vazen. Ook deze gaan in de shop. Eén staat er nog niet op de foto, die komt waarschijnlijk binnenkort boven de eettafel, maar daar moet ik eerst even mijn man op voorbereiden (haha…) De grote industriële lampen die er nu hangen ga ik te koop aanbieden. Mocht je interesse hebben laat het me weten!

Today a lucky day at the thrift shop, I found a vintage design coffee table from the Danish brand Silkeborg, two retro lamps and a couple of retro vases.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “kringloopvondsten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *