voorjaars outfit Zalando
Fashion

Leuke outfit voor het voorjaar

voorjaars outfit Zalando

Outfit voorjaar in lila en licht geel

Ik laat niet zo heel veel fashion voorbij komen op mijn blog al ben ik er wel dol op. Veel kleding en schoenen koop ik nooit maar zo op zijn tijd heb ik wel behoefte aan iets nieuws. En zeg nou zelf, met dit mooie weer van de afgelopen dagen (en vandaag weer) heb je toch helemaal geen zin meer in je winter outfit!? Ik ben klaar met alleen maar zwart, grijs en mega warme truien. Het zweet breekt me uit, of komt dit toch door de overgang? 😉 Het is tijd voor iets luchtigers en vrolijks!

Afgelopen weekend bestelde ik alvast wat leuke nieuwe broeken online (oeps zat wel een zwarte tussen) en op de site van Zalando stelde ik deze outfit voor de Pasen bij elkaar.
Hou jij van de nieuwe trend kleuren lila en licht geel? Ik vind het te leuk! doet me zo aan mijn jeugd denken.

Een outfit met een Mom jeans (ben geen 20 meer), lekker stoer en toch ook vrouwelijk.

Mom Jeans slim fit van Levi’s
Veja sneakers
Blouse van Lost ink
Sjaal, strap voor handtas, handtas en sokken van Becksöndergaard

Nu nog op zoek naar de perfecte zonnebril!
Geniet van het weer!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *