Lifestyle

Let’s PARTY Coosje 2.0 online

IMG_1226IMG_1243IMG_1253IMG_1227IMG_1251IMG_1254Welkom op mijn nieuwe blog! Coosje 2.0 Een vernieuwde versie van mijn blog op Blogspot maar dan iets uitgebreider, overzichtelijker en qua design zoals ik graag wilde. Op deze nieuwe blog ga ik vaste items behandelen in de categorieën Interieur, Lifestyle, Kids (hetzij kleding, kinderkamers etc.), Fotografie, Travel (favoriete vakantiebestemmingen, onze uitjes etc.), Shopping (leuke winkels om te bezoeken) en ons dagelijkse leven thuis.
Vandaag dubbel feest in huis want Jack had zijn verjaardagspartijtje nog tegoed (hij werd 8 jaar in december). We hebben een workshop cupcakes maken in samenwerking met Sweet Delicious gedaan. Aansluitend een middag zwembad en daarna was het grootste deel van de mannen wel klaar met hun feestje.
Deze week vieren we de start van COOSJE BLOG met een mooie Give-away in samenwerking met het Deense poster design label Paper-collective. Wat kun je winnen? Een poster naar eigen keuze! Kijk alvast op hun site om te kiezen welk prachtige design poster jij het liefst in huis zou willen hebben hangen en laat dit weten bij comments!
Ben heel benieuwd naar jullie reacties.
Fijn weekend!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

9 Comments on “Let’s PARTY Coosje 2.0 online

 1. Wow. Prachtig. Ik ben fan van je nieuwe lay out. Heel mooi gedaan.
  Erg graag doe ik mee met je Give Away; moeilijk te kiezen want de posters zijn allemaal erg mooi.
  Maar als ik toch moet kiezen dan vind ik the Simmer 02 erg tof.
  Een erg fijn en zonnig weekend daar.
  X
  Alet

 2. Gefeliciteerd! Je site is mooi geworden. Wij hebben komende week het kinderfeestje van mijn dochter, die werd in december 10 😉 In de zomer is het gewoon leuker toch? En wat een mooie posters staan er op de site van Paper-collective. Mijn favoriet is Graphic grain 01. Fijn weekend verder!

 3. Dubbel gefeliciteerd!! Wat een leuk idee voor een kinderfeestje.
  Ik vind je nieuwe design heel mooi en strak! Veel plezier met je nieuwe blog.
  Geweldige posters, dus ik doe heel graag mee met de give away voor de Graphic grain 01 :-).
  Liefs Cindy

 4. Dubbel gefeliciteerd! Wat een leuk idee voor een kinderfeestje!!
  Heel mooi je nieuwe design, fris en strak! Prachtige posters dus ik doe graag mee met de give away.
  Liefs Cindy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *