Let’s PARTY Coosje 2.0 online

IMG_1226IMG_1243IMG_1253IMG_1227IMG_1251IMG_1254Welkom op mijn nieuwe blog! Coosje 2.0 Een vernieuwde versie van mijn blog op Blogspot maar dan iets uitgebreider, overzichtelijker en qua design zoals ik graag wilde. Op deze nieuwe blog ga ik vaste items behandelen in de categorieƫn Interieur, Lifestyle, Kids (hetzij kleding, kinderkamers etc.), Fotografie, Travel (favoriete vakantiebestemmingen, onze uitjes etc.), Shopping (leuke winkels om te bezoeken) en ons dagelijkse leven thuis.
Vandaag dubbel feest in huis want Jack had zijn verjaardagspartijtje nog tegoed (hij werd 8 jaar in december). We hebben een workshop cupcakes maken in samenwerking met Sweet Delicious gedaan. Aansluitend een middag zwembad en daarna was het grootste deel van de mannen wel klaar met hun feestje.
Deze week vieren we de start van COOSJE BLOG met een mooie Give-away in samenwerking met het Deense poster design label Paper-collective. Wat kun je winnen? Een poster naar eigen keuze! Kijk alvast op hun site om te kiezen welk prachtige design poster jij het liefst in huis zou willen hebben hangen en laat dit weten bij comments!
Ben heel benieuwd naar jullie reacties.
Fijn weekend!

9 thoughts on “Let’s PARTY Coosje 2.0 online

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *