Interior

LEGO #halloween

 

 

 

Halloween

 

Bij de herfst hoort Halloween, althans bij ons thuis. In onze wijk wordt ieder jaar Halloween gevierd en spannend dat onze jongens het vinden. Het leukste is natuurlijk de pot met snoep waar ze na afloop mee thuis komen. Twee weken geleden kreeg ik een mail van een dame uit Kopenhagen. Zij vroeg mij of ik bekend was met de opberg boxen van LEGO…  Ja, dat was ik alleen ik had ze nog nooit gekocht. Ze zijn best prijzig en ik moet daar dan altijd lang over nadenken.
LEGO heeft op dit moment een nieuwe collectie met onder andere deze pumpkin head en skeleton head. Het zijn kleine opberg hoofden om lego blokjes in op te bergen. Mijn  jongens willen ze echter 31 oktober gebruiken om snoep in op te bergen. Dat is best een goed idee van ze. De hoofden hebben een (hoofd) deksel die gelicht kan worden…. Whhhhhhhhaaaaaaaaaaaa wat ENG!!!!
De black box is ook mooi. Het is een groot LEGO blok waar kleine blokjes in kunnen. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor de Duplo.
Ik ben er heel blij mee, ga zeker nog een paar boxen aanschaffen. Ze zijn handig in gebruik en opstapeling, stylisch en in verschillende maten verkrijgbaar. En al zou je het niet zeggen, er kan veel in…. Bedankt Louise!

Opbergboxen LEGO van  ROOM CPH

 

 

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

9 Comments on “LEGO #halloween

  1. Ik heb ook 3 jongens en die zijn net wat ouder. Met Lego spelen ze niet meer en weg doen wil niet.(de jongens gelukkig ook niet) Dit is wel mooi en lego blijft altijd zijn waarde wel houden. Waar kan ik ze bestellen?
    Oh,…en prijzig ook? Nou,.. ik hou je blog wel in de gaten op een antwoord.
    Oh, veel duplo hebben we ook nog,…..kan ik ook weer niet weg doen hahahaha.
    gr.Jo.

  2. Hi Steef, ik heb ze ook gekregen uit Denemarken….Evie vond ze eerst een beetje eng, maar nu loopt ze er mee de kamer rond. Wel leuk zo'n cadeautje, compenseert onze blog tijd ipv speeltijd af en toe 🙂 Je ziet dus zometeen ook een LEGO blog van mij voorbij komen. HAPPY HALLOWEEN!! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *