Used before category names. Interior

LEGO #halloween

LEGO #halloween

photo’s interieur-coosje

Bij de herfst hoort Halloween, althans bij ons thuis. In onze wijk wordt ieder jaar Halloween gevierd en spannend dat onze jongens het vinden. Het leukste is natuurlijk de pot met snoep waar ze na afloop mee thuis komen. Twee weken geleden kreeg ik een mail van een dame uit Kopenhagen. Zij vroeg mij of ik bekend was met de opberg boxen van LEGO…  Ja, dat was ik alleen ik had ze nog nooit gekocht. Ze zijn best prijzig en ik moet daar dan altijd lang over nadenken.
LEGO heeft op dit moment een nieuwe collectie met onder andere deze pumpkin head en skeleton head. Het zijn kleine opberg hoofden om lego blokjes in op te bergen. Mijn  jongens willen ze echter 31 oktober gebruiken om snoep in op te bergen. Dat is best een goed idee van ze. De hoofden hebben een (hoofd) deksel die gelicht kan worden…. Whhhhhhhhaaaaaaaaaaaa wat ENG!!!!
De black box is ook mooi. Het is een groot LEGO blok waar kleine blokjes in kunnen. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor de Duplo.
Ik ben er heel blij mee, ga zeker nog een paar boxen aanschaffen. Ze zijn handig in gebruik en opstapeling, stylisch en in verschillende maten verkrijgbaar. En al zou je het niet zeggen, er kan veel in…. Bedankt Louise!

Opbergboxen LEGO van  ROOM CPH

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
herfst slaapkamer

Leave a reply

Comments

Hah, wat leuk zijn ze hè?! Spotte ze gisteren toevallig ook al op Pinterest. Heb een zwak voor Lego storage heads, gebruik er zelfs één als bloempot: http://www.formsandfinds.com/2012/08/mister-legohead/ Kijk maar eens als je zin hebt. Snap jouw jongens maar al te best, goede smaak… 😉

Ik heb ook 3 jongens en die zijn net wat ouder. Met Lego spelen ze niet meer en weg doen wil niet.(de jongens gelukkig ook niet) Dit is wel mooi en lego blijft altijd zijn waarde wel houden. Waar kan ik ze bestellen?
Oh,…en prijzig ook? Nou,.. ik hou je blog wel in de gaten op een antwoord.
Oh, veel duplo hebben we ook nog,…..kan ik ook weer niet weg doen hahahaha.
gr.Jo.

Hi Steef, ik heb ze ook gekregen uit Denemarken….Evie vond ze eerst een beetje eng, maar nu loopt ze er mee de kamer rond. Wel leuk zo'n cadeautje, compenseert onze blog tijd ipv speeltijd af en toe 🙂 Je ziet dus zometeen ook een LEGO blog van mij voorbij komen. HAPPY HALLOWEEN!! Xxx

Wat zijn ze leuk!!!!! Zonde om alleen met Halloween te gebruiken. Ze staan heel stoer op de jongenskamer!

Gaaf zijn ze hè, Wolf is ook helemaal enthousiast. Mooie foto's heb je ervan gemaakt!

Ik kende ze helemaal nog niet. Enorm leuk! Mooie foto's Steef.
groet, Martine.

Ik vind ze heel leuk!

Ze zijn inderdaad ook nog eens heel erg handig! Leuke foto's heb je er mee/van gemaakt!
xoxox

Mooie foto's! Waar komen deze hoofden vandaan?