LEGO #halloween

photo’s interieur-coosje

Bij de herfst hoort Halloween, althans bij ons thuis. In onze wijk wordt ieder jaar Halloween gevierd en spannend dat onze jongens het vinden. Het leukste is natuurlijk de pot met snoep waar ze na afloop mee thuis komen. Twee weken geleden kreeg ik een mail van een dame uit Kopenhagen. Zij vroeg mij of ik bekend was met de opberg boxen van LEGO…  Ja, dat was ik alleen ik had ze nog nooit gekocht. Ze zijn best prijzig en ik moet daar dan altijd lang over nadenken.
LEGO heeft op dit moment een nieuwe collectie met onder andere deze pumpkin head en skeleton head. Het zijn kleine opberg hoofden om lego blokjes in op te bergen. Mijn  jongens willen ze echter 31 oktober gebruiken om snoep in op te bergen. Dat is best een goed idee van ze. De hoofden hebben een (hoofd) deksel die gelicht kan worden…. Whhhhhhhhaaaaaaaaaaaa wat ENG!!!!
De black box is ook mooi. Het is een groot LEGO blok waar kleine blokjes in kunnen. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor de Duplo.
Ik ben er heel blij mee, ga zeker nog een paar boxen aanschaffen. Ze zijn handig in gebruik en opstapeling, stylisch en in verschillende maten verkrijgbaar. En al zou je het niet zeggen, er kan veel in…. Bedankt Louise!

Opbergboxen LEGO van  ROOM CPH

9 thoughts on “LEGO #halloween

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *