LEGO #halloween

LEGO #halloween

photo’s interieur-coosje

Bij de herfst hoort Halloween, althans bij ons thuis. In onze wijk wordt ieder jaar Halloween gevierd en spannend dat onze jongens het vinden. Het leukste is natuurlijk de pot met snoep waar ze na afloop mee thuis komen. Twee weken geleden kreeg ik een mail van een dame uit Kopenhagen. Zij vroeg mij of ik bekend was met de opberg boxen van LEGO…  Ja, dat was ik alleen ik had ze nog nooit gekocht. Ze zijn best prijzig en ik moet daar dan altijd lang over nadenken.
LEGO heeft op dit moment een nieuwe collectie met onder andere deze pumpkin head en skeleton head. Het zijn kleine opberg hoofden om lego blokjes in op te bergen. Mijn  jongens willen ze echter 31 oktober gebruiken om snoep in op te bergen. Dat is best een goed idee van ze. De hoofden hebben een (hoofd) deksel die gelicht kan worden…. Whhhhhhhhaaaaaaaaaaaa wat ENG!!!!
De black box is ook mooi. Het is een groot LEGO blok waar kleine blokjes in kunnen. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor de Duplo.
Ik ben er heel blij mee, ga zeker nog een paar boxen aanschaffen. Ze zijn handig in gebruik en opstapeling, stylisch en in verschillende maten verkrijgbaar. En al zou je het niet zeggen, er kan veel in…. Bedankt Louise!

Opbergboxen LEGO van  ROOM CPH

9 thoughts on “LEGO #halloween

 • **Chantal** Forms and Finds
  oktober 25, 2012 at 5:53 am Beantwoorden

  Hah, wat leuk zijn ze hè?! Spotte ze gisteren toevallig ook al op Pinterest. Heb een zwak voor Lego storage heads, gebruik er zelfs één als bloempot: http://www.formsandfinds.com/2012/08/mister-legohead/ Kijk maar eens als je zin hebt. Snap jouw jongens maar al te best, goede smaak… 😉

 • todayjoday
  oktober 25, 2012 at 12:02 pm Beantwoorden

  Ik heb ook 3 jongens en die zijn net wat ouder. Met Lego spelen ze niet meer en weg doen wil niet.(de jongens gelukkig ook niet) Dit is wel mooi en lego blijft altijd zijn waarde wel houden. Waar kan ik ze bestellen?
  Oh,…en prijzig ook? Nou,.. ik hou je blog wel in de gaten op een antwoord.
  Oh, veel duplo hebben we ook nog,…..kan ik ook weer niet weg doen hahahaha.
  gr.Jo.

 • &SUUS
  oktober 25, 2012 at 12:36 pm Beantwoorden

  Hi Steef, ik heb ze ook gekregen uit Denemarken….Evie vond ze eerst een beetje eng, maar nu loopt ze er mee de kamer rond. Wel leuk zo'n cadeautje, compenseert onze blog tijd ipv speeltijd af en toe 🙂 Je ziet dus zometeen ook een LEGO blog van mij voorbij komen. HAPPY HALLOWEEN!! Xxx

 • Marieke
  oktober 25, 2012 at 6:53 pm Beantwoorden

  Wat zijn ze leuk!!!!! Zonde om alleen met Halloween te gebruiken. Ze staan heel stoer op de jongenskamer!

 • Anki
  oktober 25, 2012 at 9:37 pm Beantwoorden

  Gaaf zijn ze hè, Wolf is ook helemaal enthousiast. Mooie foto's heb je ervan gemaakt!

 • Martine vianen
  oktober 25, 2012 at 11:15 pm Beantwoorden

  Ik kende ze helemaal nog niet. Enorm leuk! Mooie foto's Steef.
  groet, Martine.

 • SpdZ
  oktober 26, 2012 at 8:32 pm Beantwoorden

  Ik vind ze heel leuk!

 • Knoopjes
  oktober 26, 2012 at 9:35 pm Beantwoorden

  Ze zijn inderdaad ook nog eens heel erg handig! Leuke foto's heb je er mee/van gemaakt!
  xoxox

 • kleurendurf
  november 3, 2012 at 5:06 pm Beantwoorden

  Mooie foto's! Waar komen deze hoofden vandaan?

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>