Lifestyle

Le Bric a Brac

Le bric a brac

le bric a brac

le bric a brac

le bric a brac

le bric a brac

IMG_5100

IMG_5103

IMG_5105

IMG_5107

IMG_5112

IMG_5114

IMG_5089

IMG_5088

IMG_5090

IMG_5113

IMG_5091

IMG_5111

In de maanden April en Mei ben ik altijd druk in de weer met alle rommelmarkten die er georganiseerd worden. Gisteren bezocht ik samen met mijn vriendin de rommel- brocantemarkt Le Bric a Brac in het Lingebos in Vuren (Brabant). Als een vis in het water, wat heerlijk! ik kijk mijn ogen uit en kan er uren rond slenteren. De weergoden waren ook gunstig gestemd, we konden het niet beter treffen. Een kilometer brocante / rommel (noem het rommel) en vintage vanuit de kofferbak werd er te koop aan geboden. Een heerlijk relaxte dag die naast de nodige gezelligheid ook twee mooie West Germany vazen en een stapel kleding (voor heel weinig) heeft opgeleverd. Ik kijk terug op een fijne zaterdag samen met mijn vriendin die dezelfde liefde deelt 🙂

Wil jij volgend jaar ook de rommelmarkt Le Bric a Brac bezoeken, volg hen dan op Facebook, klik hier.

Fotografie: Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “Le Bric a Brac

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *