Photography

Landelijk wonen ~ buiten kinderen

inpakken en sporten

Terwijl ik het hele huis aan het inpakken ben zijn mijn kinderen en man buiten aan het sporten. Het is mooi weer vandaag, eigenlijk hoor ik ook buiten te zijn. Helaas zijn er nu andere prioriteiten, iemand moet doen. Ik draai er echter mijn handen niet voor om, mij hoor je niet klagen hoor. Nog geen jaar geleden pakte ik ook een heel huis in. Misschien doe ik het ook wel liever zelf. Als je al je spullen zelf inpakt weet je waar je iets gelaten hebt. Ook kun je zelf bepalen wat er wel en niet mee gaat het nieuwe huis. Zo zijn er ondertussen ook al heel wat spullen weg die ik verkocht heb en naar de Kringloop heb gebracht. Een voordeel hiervan is dat deze spullen niet meer mee verhuist hoeven te worden en ik heb weer een klein spaarpotje voor wat nieuwe dingen 😉

platteland

Aan het einde van de middag als ik klaar ben voor vandaag ga ik mijn jongens ophalen op het Skatepark een dorp verderop. In de auto geniet ik van al het groen wat ondertussen al aardig gegroeid is. De bomen zijn weer mooi vol en de landerijen die pas ingezaaid waren kleuren door de grond heen ook weer groen. De kanten langs de weg staan vol bermbloemen, de lucht is blauw.
Aangekomen op het Skatepark zijn de mannen bezweet van hun inspanningen en hebben ze alle twee hun trui nog aan haha…. (25 graden was het denk wel). Op de terugweg vraag ik de jongens of ze nog even op de foto willen. Er is er maar één die wil, meestal is dat Jack. We plukken wat gele koolzaadbloemen om het toch nog een beetje gezellig in huis te maken (tussen alle doezen). Jack is nooit echt aan het poseren. Hij gaat meestal meteen spelen. Dit keer in de grond, al jaar en dag één van zijn favoriete bezigheden. Hij is een kind van het platteland, de stad is voor af en toe leuk. We zijn (achteraf gezien) maar wat blij dat wij toch in ons oude dorp blijven wonen en niet voor de stad zijn gegaan. Ooit was dit het plan maar oh wat maken deze beelden mij keer op keer gelukkig en mijn kinderen ook.

Nog één week dan is het zover! Fijne nieuwe week iedereen!

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *