kudelstaart
Lifestyle

Laatste weekend in ons tijdelijke huis

laatste weekend in ons tijdelijke huis

Laatste weekend in ons tijdelijke huis sluiten we af met prachtig mooi weer. Toen we hier vorig jaar in augustus kwamen wonen was het hetzelfde weer.
Wat een stap naar een nieuw leven elders in Nederland zou worden, is het niet geworden. De keuze om terug te gaan naar het dorp waar we altijd gewoond hebben is een bewuste keuze en we hebben er dan ook weer veel zin in!

De afgelopen tien maanden in ons tijdelijke huis, een andere woonplaats was niet altijd makkelijk en viel niet voor iedereen van ons gezin mee. Met ups en downs hebben wij ons er goed doorheen geslagen en hebben wij veel geleerd. Terugkijkend naar de foto’s van het afgelopen jaar kijk ik toch wel met veel plezier terug.
Morgen verhuizen wij terug naar ons oude vertrouwde dorp, naar het huis waar wij het vast en zeker heel erg naar ons zin gaan krijgen. Wij gaan een nieuwe periode in ons leven tegemoet, wat fijn!

Kudelstaart, je was toch best wel leuk! 🙂

fotografie : Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Laatste weekend in ons tijdelijke huis

  1. Jullie gaan het zeker heel erg naar je zin krijgen in het oude vertrouwde dorp! Prachtige plek waar jullie gaan wonen! Blijft mooi weer dus direct genieten van het water! Heel veel succes met de verhuizing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *