Kids

La Nou Nou

Eerste post van het nieuwe jaar. Ik wens iedereen een heel goed, gezond en inspiratievol 2015 toe! Voor vandaag had ik op de agenda staan foto’s met jullie te delen van mijn zwarte muren in de woonkamer, mijn nieuwe lamp boven de eettafel, de Stendig Kalender van 2015 die nu boven mijn bureau hangt. Maar helaas! er komt niets fatsoenlijks uit mijn camera (te donker in huis en te hoge eisen van mezelf). Bij het opschonen van mijn IMac kwam ik deze foto’s tegen. Ze zijn eind vorig jaar gemaakt voor de site La Nou Nou. La Nou Nou is een bedrijf die zich heef gespecialiseerd in kinderopvang tijdens feesten / evenementen en bruiloften. Zij mochten voor de fotoshoot spullen lenen uit mijn shop, tw. een Gran kussen van Fine Little Day en een popje van Luckyboysunday. Beetje mosterd na de maaltijd (Kerst) maar ze zijn wel heel leuk geworden 😉

Welcome again on my blog in 2015 … I’m wishing you a wonderful and healthy year ! The pictures are the property of La Nou Nou.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

One comment on “La Nou Nou

  1. Helemaal geen mosterd na de maaltijd… je bent gewoon eruuug op tijd 😉
    Mooie foto's, leuk huisje! Met schoolbordkrijt?
    Ik wens jou ook een heel goed jaar toe met veel creativiteit, inspiratie en geluk!
    Groetjes Marloes X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *