Kringloopwinkel “De Kleine Brug”

kringloop

Kringloopwinkel “De Kleine Brug”

kringloop

kringloopwinkel

vintage kleding

kringloop

kringloop

kringloop

kringloop

kringloopwinkel

kringloopwinkel

Kringloop in the picture!

Als Kringloop fanaat ben ik altijd op zoek naar leuke kringloopwinkels om te bezoeken. Zo stuitte ik vorig jaar op kringloopwinkel “De Kleine Brug” in Langeraar, nog geen 5 km van ons huis.
Het aanbod is enorm en de doorloop van spullen ook. Soms heb je wel eens het gevoel dat er in bepaalde kringloopwinkels veel van hetzelfde staat. Dat er niet veel verandert is ten opzichte van die ene keer dat je daarvoor ook al kwam. Uiteraard kan een kringloopwinkel daar zelf ook niet zoveel aan doen maar ik vind dat altijd wel een beetje jammer. Bij “De Kleine Brug” heb ik daar echter geen last van. Misschien komt dat ook omdat zij naast alleen het runnen van hun kringloopwinkel, ook zelf spullen zoeken en inboedels leeghalen. Iedere keer weer als ik bij “de KLeine Brug” kom kijk ik mijn ogen uit. Hun aanbod is zo groot en zo divers. Naast de vele kringloopspullen is er ook een ruim aanbod aan retro en vintage spullen en brocante items. De liefhebber van midcentury Scandinavian design kan er zijn hart ophalen, en hou je van vintage kleding dan ben je hier ook aan het juiste adres.

Vandaag heb ik me ingehouden op “interieur” gebied (al zag ik genoeg!) maar scoorde mijn oudste zoon wel een stapel vintage kleding waar hij heel happy mee is en niet geheel onbelangrijk, ook voor een leuke prijs.
Kringloopwinkel “De Kleine Brug” heeft twee verdiepingen en een paar 100 vierkante meters aan spullen staan (het is er best vol!). Neem dus de tijd als je gaat, want gegarandeerd dat je niet binnen een uur buiten staat, zonder iets 😉

Kringloopwinkel De Kleine Brug is van woensdag tot en met vrijdag open van 12.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 1630 uur. Het adres is Langeraarseweg 196 in Langeraar (gemeente Ter Aar).

5 thoughts on “Kringloopwinkel “De Kleine Brug”

 • Anne van Zwet
  oktober 16, 2019 at 11:09 pm Beantwoorden

  Leuk!! Heerlijk struinen tussen zoveel moois!

  • Stephanie Koster
   oktober 26, 2019 at 5:56 pm Beantwoorden

   moet er niet te vaak naar toe gaan he….. zie te veel 😉

 • Barbara
  oktober 17, 2019 at 8:53 pm Beantwoorden

  Heerlijk, die foto’s! Ik heb er al leuke dingen tussen gezien! Veel plezier elke keer dat je daar komt ?

  • Stephanie Koster
   oktober 26, 2019 at 5:56 pm Beantwoorden

   Ze hebben altijd leuke dingen, dus dat is altijd wel een “probleem” 😉

 • Mitchel
  november 12, 2019 at 11:35 pm Beantwoorden

  Leuk geschreven, ga zo door!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>