kringloop
Shopping

Kringloopwinkel “De Kleine Brug”

kringloop

kringloopwinkel

vintage kleding

kringloop

kringloop

kringloop

kringloop

kringloopwinkel

kringloopwinkel

Kringloop in the picture!

Als Kringloop fanaat ben ik altijd op zoek naar leuke kringloopwinkels om te bezoeken. Zo stuitte ik vorig jaar op kringloopwinkel “De Kleine Brug” in Langeraar, nog geen 5 km van ons huis.
Het aanbod is enorm en de doorloop van spullen ook. Soms heb je wel eens het gevoel dat er in bepaalde kringloopwinkels veel van hetzelfde staat. Dat er niet veel verandert is ten opzichte van die ene keer dat je daarvoor ook al kwam. Uiteraard kan een kringloopwinkel daar zelf ook niet zoveel aan doen maar ik vind dat altijd wel een beetje jammer. Bij “De Kleine Brug” heb ik daar echter geen last van. Misschien komt dat ook omdat zij naast alleen het runnen van hun kringloopwinkel, ook zelf spullen zoeken en inboedels leeghalen. Iedere keer weer als ik bij “de KLeine Brug” kom kijk ik mijn ogen uit. Hun aanbod is zo groot en zo divers. Naast de vele kringloopspullen is er ook een ruim aanbod aan retro en vintage spullen en brocante items. De liefhebber van midcentury Scandinavian design kan er zijn hart ophalen, en hou je van vintage kleding dan ben je hier ook aan het juiste adres.

Vandaag heb ik me ingehouden op “interieur” gebied (al zag ik genoeg!) maar scoorde mijn oudste zoon wel een stapel vintage kleding waar hij heel happy mee is en niet geheel onbelangrijk, ook voor een leuke prijs.
Kringloopwinkel “De Kleine Brug” heeft twee verdiepingen en een paar 100 vierkante meters aan spullen staan (het is er best vol!). Neem dus de tijd als je gaat, want gegarandeerd dat je niet binnen een uur buiten staat, zonder iets πŸ˜‰

Kringloopwinkel De Kleine Brug is van woensdag tot en met vrijdag open van 12.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 1630 uur. Het adres is Langeraarseweg 196 in Langeraar (gemeente Ter Aar).

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “Kringloopwinkel “De Kleine Brug”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *