Interior

Kringloopvondsten

 

 

vintage vondsten in de kringloop
photo’s interieur-coosje

Kringloopvondsten

Vanochtend vroeg op gestaan en in de auto gestapt richting de Kringloop. Mijn opruim woede in huis is van de week gestaag door gegaan. Ik had drie zakken vol met spullen om weg te brengen. Nou is het zo dat als ik spullen weg breng ik met minstens de helft aan andere spullen weer terug kom. Dus echt opruimen kun je het niet noemen 😉 Het is alleen wat “vernieuwing” in huis. Vandaag dan wel een lucky day!. Ik scoorde dit vloerkleed! En of ik blij ben!  Andere vondsten van vandaag zijn  een leuk marmer kommetje, meegaand met de trend van Ferm Living. Een lief hertje (blijf ik een zwak voor houden) lekker retro. De helft van een peper en zout stelletje met gezichtje, een schattig retro vaasje en schilderijtje. Mijn dag kon niet meer stuk. Wat kan een mens blij zijn zulke kringloopvondsten!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

11 Comments on “Kringloopvondsten

  1. Afgelopen week 5 originele Thonet (blijf ik verliefd op) stoeltjes gescoord en een beeldschoon houten kistje (heb ik ook een zwak voor, kleine houten kistjes.
    Fijn weekend, Mart.

  2. Wauw! Gaaf, hé! Goed bezig! Mijn opruimsessie staat voor november gepland. Als alles weer ingericht wordt, kan er gelijk de bezem door. De eerste gietlaag van onze vloer ligt. Het lijkt nu een zwembad, zo glimt deze laag. Maandag gaat de echte gietlaag, de kleur erover. Dan 48 uur drogen en dan nog een laklaag. We gaan langzaam vooruit! Wat voor vloer hebben jullie eigenlijk? Geniet lekker van jullie nieuwe woonkamer look!! X

  3. Wow wat een geluk…. super deze vondsten!!!! En je kleed….is echt te mooi… hij staat echt geweldig in je huis!!! Wat kun je daar dan weer heerlijk van genieten hè!!! Fijn weekend x

  4. Echt heel leuk je kleed! Wat kan je zo af en toe een mazzel hebben bij de kringloop! Ik heb er laatst een tafeltje gescoord voor in de keuken, ben ik ook helemaal blij mee!

    xx Aggy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *