Interior

Kringloopvondsten

 

 

Kringloopvondsten

Vandaag weer een blog over mijn kringloopvondsten.
Wellicht voor velen onder jullie heel fout maar ik vind hem geweldig. Het gouden fotolijstje.
Jaren terug stond deze ook bij mijn ouders in huis, toen goud helemaal in was (80-90’s). Jaren heb ik het verafschuwd maar nu vind ik ze eigenlijk best wel weer heel erg leuk!
Let op! Messing wordt de nieuwe trend!
Iedereen een hele fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2013 toegewenst!!!
 

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Kringloopvondsten

 1. Hoi Stephanie,

  Past absoluut niet bij mij thuis, maar ik vind het superleuk! Erg leuk gestyled! En extra juist omdat het verbonden is aan herinnering.

  Ik wens jou ook een happy new year en het beste voor 2013.

  xxx

  Bianca
  atmicasa.blogspot.com

 2. Hi!!! Leuke reactie op mijn PHE bericht! Thanx! Je had idd al eens verteld, dat jij een PHE huis hebt gehad. Gaaf! Maar ik kan me voorstellen dat je er genoeg van kreeg. Ik vind het ook een fantastische ontwerper en vond t echt geweldig om PHE te bezoeken, ik hou van zijn stijl, maar zou de sloophout collectie niet in mijn eigen huis zetten. Grappig, iets heel mooi vinden, maar zelf niet kiezen. Ik vind de meer basic stoelen en bankjes erg leuk van m, daar zou ik dan wel weer een stoeltje van willen! Ach, ja. Leuk om wensen te houden!
  Meis, een hele gezellige jaarwisseling en een mooi 2013!

  Liefs Lisanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *