kringloopvondst

kringloopvondst

photo’s interieur-coosje
Vanochtend vroeg op gestaan en in de auto gestapt richting de Kringloop. Mijn opruim woede in huis is van de week gestaag door gegaan. Ik had drie zakken vol met spullen om weg te brengen. Nou is het zo dat als ik weg breng ik met minstens de helft aan andere spullen weer terug kom. Dus echt opruimen kun je het niet noemen. Het is alleen wat “vernieuwing” in huis. Vandaag wel een lucky day!. Ik scoorde dit kleed. En of ik blij ben! Ik ben verliefd op het kleed multi colour geblokt uit de nieuwe collectie van HK Living. O.a. te koop bij Wonen met Lef. Dit kleed is een soort gelijk kleed maar dan in een perzische uitvoering. Andere vondsten van vandaag zijn  een leuk marmer kommetje, meegaand met de trend van Ferm Living. Een lief hertje (blijf ik een zwak voor houden). De helft van een peper en zout stelletje met gezichtje, een schattig retro vaasje (de kleine met rondjes, de grote heb ik een keer op een rommelmarkt gekocht voor een euro). En een leuk vintage schilderijtje. Mijn dag kon niet meer stuk. Wat kan een mens blij zijn met tweedehands.

11 thoughts on “kringloopvondst

 • &SUUS
  oktober 20, 2012 at 5:12 pm Beantwoorden

  Wauw gaaf Steef! Bij de Kringloop in Alphen? Heb ik wel weer wat over het hoofd gezien! Leuk sfeertje zo!
  Goed weekend!
  X

 • Marthy
  oktober 20, 2012 at 5:28 pm Beantwoorden

  Afgelopen week 5 originele Thonet (blijf ik verliefd op) stoeltjes gescoord en een beeldschoon houten kistje (heb ik ook een zwak voor, kleine houten kistjes.
  Fijn weekend, Mart.

 • Marieke
  oktober 20, 2012 at 5:29 pm Beantwoorden

  Jee, wat een gaaf kleed!!! Heel mooi Steef!!! Het ziet er zo gezellig uit met die 'herfstspulletjes' helemaal leuk! En toch lekker in je eigen stijl.

 • Lisanne van de Klift
  oktober 20, 2012 at 5:30 pm Beantwoorden

  Wauw! Gaaf, hé! Goed bezig! Mijn opruimsessie staat voor november gepland. Als alles weer ingericht wordt, kan er gelijk de bezem door. De eerste gietlaag van onze vloer ligt. Het lijkt nu een zwembad, zo glimt deze laag. Maandag gaat de echte gietlaag, de kleur erover. Dan 48 uur drogen en dan nog een laklaag. We gaan langzaam vooruit! Wat voor vloer hebben jullie eigenlijk? Geniet lekker van jullie nieuwe woonkamer look!! X

 • Iris Vank
  oktober 20, 2012 at 5:59 pm Beantwoorden

  Mooie vondsten, dat kleed is gaaf!

 • Met Melk & Suiker
  oktober 20, 2012 at 7:15 pm Beantwoorden

  ik vind het kleed prachtig, stiekem mooier dan het multi colour geblokte kleed 🙂 Geniet ervan!

 • Elv's
  oktober 20, 2012 at 7:18 pm Beantwoorden

  Wow wat een geluk…. super deze vondsten!!!! En je kleed….is echt te mooi… hij staat echt geweldig in je huis!!! Wat kun je daar dan weer heerlijk van genieten hè!!! Fijn weekend x

 • Aggy
  oktober 20, 2012 at 7:45 pm Beantwoorden

  Echt heel leuk je kleed! Wat kan je zo af en toe een mazzel hebben bij de kringloop! Ik heb er laatst een tafeltje gescoord voor in de keuken, ben ik ook helemaal blij mee!

  xx Aggy

 • Femke Dekker - ter Meulen
  oktober 20, 2012 at 7:53 pm Beantwoorden

  Lucky you! Wat een fantastisch mooi kleed! Ik moet ook echt weer naar de kringloop, het is zo veel leuker om daar of op straat tegen dit soort vondsten te lopen!

 • Mars
  oktober 21, 2012 at 1:16 pm Beantwoorden

  Mooi dat kleed, lekker bohemien 🙂

 • auto insurance
  november 9, 2015 at 10:27 pm Beantwoorden

  I’m impressed. You’ve really raised the bar with that.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>