Used before category names. Interior

kringloopvondst

kringloopvondst

photo’s interieur-coosje
Vanochtend vroeg op gestaan en in de auto gestapt richting de Kringloop. Mijn opruim woede in huis is van de week gestaag door gegaan. Ik had drie zakken vol met spullen om weg te brengen. Nou is het zo dat als ik weg breng ik met minstens de helft aan andere spullen weer terug kom. Dus echt opruimen kun je het niet noemen. Het is alleen wat “vernieuwing” in huis. Vandaag wel een lucky day!. Ik scoorde dit kleed. En of ik blij ben! Ik ben verliefd op het kleed multi colour geblokt uit de nieuwe collectie van HK Living. O.a. te koop bij Wonen met Lef. Dit kleed is een soort gelijk kleed maar dan in een perzische uitvoering. Andere vondsten van vandaag zijn  een leuk marmer kommetje, meegaand met de trend van Ferm Living. Een lief hertje (blijf ik een zwak voor houden). De helft van een peper en zout stelletje met gezichtje, een schattig retro vaasje (de kleine met rondjes, de grote heb ik een keer op een rommelmarkt gekocht voor een euro). En een leuk vintage schilderijtje. Mijn dag kon niet meer stuk. Wat kan een mens blij zijn met tweedehands.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
freunde von freunden

Leave a reply

Comments

Wauw gaaf Steef! Bij de Kringloop in Alphen? Heb ik wel weer wat over het hoofd gezien! Leuk sfeertje zo!
Goed weekend!
X

Afgelopen week 5 originele Thonet (blijf ik verliefd op) stoeltjes gescoord en een beeldschoon houten kistje (heb ik ook een zwak voor, kleine houten kistjes.
Fijn weekend, Mart.

Jee, wat een gaaf kleed!!! Heel mooi Steef!!! Het ziet er zo gezellig uit met die 'herfstspulletjes' helemaal leuk! En toch lekker in je eigen stijl.

Wauw! Gaaf, hé! Goed bezig! Mijn opruimsessie staat voor november gepland. Als alles weer ingericht wordt, kan er gelijk de bezem door. De eerste gietlaag van onze vloer ligt. Het lijkt nu een zwembad, zo glimt deze laag. Maandag gaat de echte gietlaag, de kleur erover. Dan 48 uur drogen en dan nog een laklaag. We gaan langzaam vooruit! Wat voor vloer hebben jullie eigenlijk? Geniet lekker van jullie nieuwe woonkamer look!! X

Mooie vondsten, dat kleed is gaaf!

ik vind het kleed prachtig, stiekem mooier dan het multi colour geblokte kleed 🙂 Geniet ervan!

Wow wat een geluk…. super deze vondsten!!!! En je kleed….is echt te mooi… hij staat echt geweldig in je huis!!! Wat kun je daar dan weer heerlijk van genieten hè!!! Fijn weekend x

Echt heel leuk je kleed! Wat kan je zo af en toe een mazzel hebben bij de kringloop! Ik heb er laatst een tafeltje gescoord voor in de keuken, ben ik ook helemaal blij mee!

xx Aggy

Lucky you! Wat een fantastisch mooi kleed! Ik moet ook echt weer naar de kringloop, het is zo veel leuker om daar of op straat tegen dit soort vondsten te lopen!

Mooi dat kleed, lekker bohemien 🙂

I’m impressed. You’ve really raised the bar with that.