Travel

Kopenhagen ~ citytrip #1

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

Wat begonnen is met een geintje werd afgelopen weekend een feit! Voor de tweede keer in mijn bestaan bracht ik een bezoek aan Kopenhagen, de stad waar ik na één bezoek verliefd op werd. Dit keer reisde ik niet met mijn vriendin en met het vliegtuig maar met 3 mannen en met de auto.
Als interieur liefhebber heb ik mijn neef enige maanden geleden beloofd hem te helpen met de inrichting van het huis wat hij gekocht heeft. Dit huis moet van onder tot boven opgeknapt/verbouwd worden. Hij heeft momenteel geen partner en vindt het prettig om alles met mij door te nemen (wat ik heel goed begrijp als man alleen 😉 ). Het is leuk dat iemand je smaak waardeert en je keuze’s op interieur gebied mooi vindt.
We zijn al vanaf de zomer op zoek naar de perfecte keuken maar hoe moeilijk is het om daar een definitieve keuze in te maken. Word hij zwart, of toch wit? wordt het een combinatie van beiden of toch maar met hout? een RVS aanrechtblad, beton of natuursteen? Ga zo maar door.
Toen ik hem de fantastisch mooie keuken van het Deense merk VIPP liet zien was hij verkocht. Die wil ik! Ja dat snap ik maar hij is niet goedkoop en ook niet te koop in Nederland vertelde ik. Dit was tegen dovemansoren want desnoods gingen we naar de showroom in Kopenhagen om de keuken in het echt te bekijken. Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen zaterdag stonden wij in de showroom van VIPP in hartje centrum Kopenhagen!
Via Airbnb boekte ik dit waanzinnige appartement in het centrum bij Nørreport station. Door de (in mijn ogen) slechte kwaliteit van mijn camera heb ik niet hele geweldige foto’s kunnen nemen maar jullie kunnen zien dat het voor mij liefde op het eerste gezicht was.
Komende week deel ik met jullie nog meer foto’s van onze citytrip die hartstikke geslaagd was maar jammer genoeg iets te kort!

Fotografie Stephanie Koster
appartement is van Edith Jakobsen

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Kopenhagen ~ citytrip #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *