Used before category names. Travel

Kopenhagen ~ citytrip #3

Kopenhagen ~ citytrip #3

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

kopenhagen citytrip

De showroom van Vipp in Kopenhagen, ons oorspronkelijke doel van de reis 😉
De Vipp keuken kende ik alleen van foto’s op internet, prachtig! maar in het echt was hij nog veel mooier ♡ Of hij er uiteindelijk gaat komen weten we (ahum ik…. ga hem niet kopen maar mijn neef) nog niet maar dat het een prachtige keuken in het echt is weten we nu wel.
Omdat de keuken alleen verkrijgbaar is in Denemarken en de prijs ook niet geheel laag is laten we maar zeggen, moet er goed over nagedacht worden.
De keuken is super geavanceerd, er zijn mooie materialen gebruikt, neem alleen het aanrechtblad al, die van RVS en bestaat uit één stuk (inclusief de wasbak). Buiten dat is de keuken verhuisbaar. Doordat het eiland en de kastenwand los en op pootjes staan kan hij mee genomen worden naar eventueel een ander huis.
Niet alleen de keuken van Vipp is prachtig, de andere spullen zijn ook super dus ik kon mijn ogen er niet vanaf houden.
Voor mijzelf wordt het eerst sparen voor een pedaalemmer en toiletborstel, dan ben ik al blij 😉
Mijn neef gaat er over nadenken en de komende tijd gaan we ook nog een aantal andere showroom keukens bekijken in Nederland o.a. bij Kvik een ander Deens keuken bedrijf.
Iemand keuken tips? deze zijn altijd welkom.

De showroom van Vipp zit in een mooi oud pand midden in het centrum en zeker de moeite waard deze te bezoeken als je in Kopenhagen bent en van design houdt.

fotografie Stephanie Koster

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Kopenhagen ~ citytrip #2

Leave a reply

Comments

Wat een keuken! Geweldig! Ook de pedaalemmer ed van Vipp zijn prachtig! Mooie foto’s Stephanie! Ik ga alvast sparen:-))

Prachtige keuken zeg! Ook de kleur vindt ik ronduit prachtig om te zien. Wat v oor kleur is het precies als ik het vragen mag?

Wauw mooi. die lampen zijn ook gaaf!

Prachtig! Heel benieuwd naar een indicatie van de prijs, kan je daar iets over zeggen?