antiek in je interieur
Interior

Kneuterige gezelligheid ~ antiek in je interieur

antiek in je interieur

Kneuterige gezelligheid

Ik hou van kneuterige gezelligheid in huis. Een huis vol met tweedehands vondsten en antiek. Te “perfecte” interieurs uit een boekje, zonder ziel, daar heb ik niets mee. Een showroom om in te wonen, daar moet ik niet aan denken. Geef mij maar een huis wat warmte en gezelligheid uitstraalt. Een mix van allerlei verschillende spullen, vintage, antiek, maar ook Ikea en het liefst ook zoveel mogelijk. Je hebt van die huizen die bomvol staan en waarbij je ogen te kort komt, zoveel te zien. Het is grappig dat ik dit zeg want in ons eigen huis heb ik daar moeite mee. Ik combineer wel graag nieuw met oud zoals jullie ondertussen wel weten. Maar het is bij ons in huis nooit vol, eerder meer naar het minimalisme. Zodra ik teveel spullen in huis heb verzameld gaat er een dingetje in mijn hoofd om die zegt dat ik moet ruimen. Meestal gaat er dan wel weer een doos vol, soms nog meer, met spullen retour naar de kringloop. Zo blijven we rouleren 😉

 

Antiek, vintage en tweedehands

Als jullie de foto’s van dit interieur zien snappen jullie vast wat ik bedoel met lekker vol en mooi gemixt qua stijlen en spullen, toch? Wie kan dit nou niet leuk vinden (denk ik dan), als je hier naar binnen stapt kom je ogen te kort. Overal staat wel wat maar het is geen rommel. Over alles is nagedacht en het is niet te veel. Antiek, vintage en tweedehands gecombineerd met nieuwe spullen. Just the way i love!

Zal antiek in huis dan toch weer zijn rantree maken? Ik ben benieuwd, eigenlijk hoop ik van wel!

 

Ben jij op zoek naar kasten, tafel, bedden, stoelen etc. in deze stijl? Check eens Jules ontruimingen, Kringloop de Parel, Kringloop de kleine brug (regio Haarlemmermeer, Kaag en Braassem, Ter Aar, Ronde Venen). Of bij andere inboedel bedrijven en kringloopwinkels bij jou in de buurt. 

 

 

Fotobron: Historiska Hem

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Kneuterige gezelligheid ~ antiek in je interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *