Kids

KNAST by Krutter

KNAST_Jack

KNAST_Jack

KNAST_Jack

KNAST_Jack

KNAST_Jack

KNAST_Jack

KNAST_Jack

KNAST_Jack

KNAST_Jack

KNAST_Jack

Aller eerst iedereen (weer) welkom op mijn blog dit nieuwe jaar!
Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad en wens jullie allemaal een goed en gezond 2016

We beginnen het jaar met het geen wij toch het liefst doen… foto’s maken!
Met een licht zonnetje, een “voorjaars” temperatuur, een feestelijke hoed, een glitter strik en confetti kanon knallen wij het nieuwe jaar in!
Voor deze eerste feestelijk dag van 2016 heeft Jack zijn nieuwe trui van het Deense kinderkleding label Knast by Krutter aan getrokken. Samen met het label Krutter hebben zij dit seizoen een te leuke collectie voor kinderen in de leeftijd van 0-9 jaar op de markt gebracht. Het merk zet qua stijl een combinatie neer van Mini Rodini, Bangbang CPH en retro. De kwaliteit is mooi, de stijl cool en stylish.
De Noordelijke invloeden zijn duidelijk zichtbaar en spreken mij zeer aan in dit merk.

Krutter is in 2005 begonnen als een waar retro merk en opgericht door de Deense designer Birgitta Son. Zij wilde haar herinneringen vastleggen in kleding die haar deed denken aan haar kindertijd in de jaren 70 en 80.
In 2012 richtte zij haar tweede label Knast by Krutter op als tegenhanger van de retro kwam er een moderne lijn, de mode van nu.
De twee labels samen combineren leuk en passen ondanks de twee verschillende stijlen goed bij elkaar.

Omdat ik zelf niet van de dure outfits voor mijn kinderen ben, heb ik de merk trui gecombineerd met een slim fit broek van de H&M en skate schoenen van de Decathlon. Buiten het feit dat ik niet in de gelegenheid ben om voor 3 kinderen alleen maar merk kleding te kopen hoef ik me er ook niet druk om te maken als hij ermee buiten gaat spelen. Een broek zonder scheur is namelijk een hoge uitzondering in Jack zijn kledingkast 😉

Voor beide collecties klik hier en hier.
Ze versturen ook naar Nederland en het is binnen een paar dagen in huis.

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “KNAST by Krutter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *