klussen in de tuin
Gardening

Klussen in de tuin ~ deel 2

achtertuin

achtertuin

klussen in de tuin

achtertuin

opknap project achtertuin

De laatste week zijn we druk bezig in de tuin. Tijd om te bloggen heb ik niet gehad, de dagen vlogen voorbij. Maar wat een vooruitgang hebben we geboekt. Van een zand massa is de tuin nu een tuin zoals we hem graag zien. Ons harde werk is beloond. Op social media hield ik iedereen die mij volgt wel op de hoogte, nu tijd om even wat foto’s te delen op mijn blog (en jullie hebben nog veel meer te goed, dat terzijde).
Een extra vrije (dins-) dag naar aanleiding van de OV stakingen maakte het mogelijk even flink door te pakken. Wat ik in mijn vorige blog al aangaf, een echt plan voor de tuin had ik niet. Uit de losse hand ontstond dit 😉

tuin opknappen

tuin klussen

achtertuin opknappen

tuin klussen

tuin klussen

grind in plaats van gras

De keuze tussen grind of gras vond ik lastig te maken, mijn man gaf de doorslag, het werd grind. Met de klinkers die we over hadden hebben we een border afzetting gemaakt. Onder het grind zit worteldoek en ophoogzand, voor de drainage van het oppervlakte water ook fijn.
De tuin is eenvoudig gebleven maar toont gezellig en knus, iets wat ik echt miste in deze tuin. Met nog meer planten, struiken en éénjarige bloeiers zal de tuin opgeleukt worden.
Een deel 3 zal zeker dan ook nog snel volgen.

Fijn lang weekend allemaal!

p.s. mijn grote hulp Jack heeft me enorm geholpen. In 4 jaar tijd heeft hij nu toch al twee keer een hele tuin met zijn moeder samen aangelegd. Trots op mijn kleinste harde werker!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Klussen in de tuin ~ deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *