Lifestyle

Klussen en genieten in het bos

Na een hele drukke week werken hebben wij vanaf vrijdag tot en met vanavond genoten van een heerlijk weekend in het bos. Ditmaal niet met drie kinderen maar met twee. Sem had een trainingskamp in Doorn. Voor ons en hem een thuis wedstrijd aan de andere kant van het dorp. Ondanks het feit dat het weer iets minder was dan afgelopen weekend hebben we toch zon gehad en alle dagen droog. De verfklussen die ik voor nu op de planning had staan zijn afgerond. Zo hebben we een ronde tafel opgehaald in Soest die ik via Marktplaats scoorde. Deze was in grenen uitvoering en nu grijs. Het Tomado wandrekje die ik een half jaar geleden al eens op Marktplaats kocht heb ik ook geverfd. De plankjes waren beschadigd. De van origine kleuren donker grijs, groen en oranje zijn nu twee maal licht grijs en één licht geel. Ook heb ik twee oude houten stoelen geschuurd en in de grondverf gezet. Eén daarvan wordt in ieder licht roze. Ik heb me voorgenomen in dit huisje meer kleuren toe te gaan passen dan ik ons huis thuis. De basis is en blijft wel wit (plafond en muren). De vloer die nu nog van grenen hout is wordt binnenkort groen/grijs geverfd. En daarna zijn de muren in de keuken en badkamer nog aan de beurt. Die moeten ook nog gewit worden (zijn allemaal houten schroten). Een hele klus maar leuk om samen te doen (ja ja) En het eind resultaat geeft voldoening.
Zoals je kunt zien op de foto’s heb ik ook nog weer een avond fiets-wandeling gemaakt met de boys. Wat is het toch een fijne omgeving en wat is het gras gegroeid in een week tijd!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “Klussen en genieten in het bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *