Klussen en genieten in het bos

Klussen en genieten in het bos

Na een hele drukke week werken hebben wij vanaf vrijdag tot en met vanavond genoten van een heerlijk weekend in het bos. Ditmaal niet met drie kinderen maar met twee. Sem had een trainingskamp in Doorn. Voor ons en hem een thuis wedstrijd aan de andere kant van het dorp. Ondanks het feit dat het weer iets minder was dan afgelopen weekend hebben we toch zon gehad en alle dagen droog. De verfklussen die ik voor nu op de planning had staan zijn afgerond. Zo hebben we een ronde tafel opgehaald in Soest die ik via Marktplaats scoorde. Deze was in grenen uitvoering en nu grijs. Het Tomado wandrekje die ik een half jaar geleden al eens op Marktplaats kocht heb ik ook geverfd. De plankjes waren beschadigd. De van origine kleuren donker grijs, groen en oranje zijn nu twee maal licht grijs en één licht geel. Ook heb ik twee oude houten stoelen geschuurd en in de grondverf gezet. Eén daarvan wordt in ieder licht roze. Ik heb me voorgenomen in dit huisje meer kleuren toe te gaan passen dan ik ons huis thuis. De basis is en blijft wel wit (plafond en muren). De vloer die nu nog van grenen hout is wordt binnenkort groen/grijs geverfd. En daarna zijn de muren in de keuken en badkamer nog aan de beurt. Die moeten ook nog gewit worden (zijn allemaal houten schroten). Een hele klus maar leuk om samen te doen (ja ja) En het eind resultaat geeft voldoening.
Zoals je kunt zien op de foto’s heb ik ook nog weer een avond fiets-wandeling gemaakt met de boys. Wat is het toch een fijne omgeving en wat is het gras gegroeid in een week tijd!

3 thoughts on “Klussen en genieten in het bos

 • todayjoday
  juni 16, 2014 at 8:41 am Beantwoorden

  Je foto's zijn erg leuk en mooi om naar te kijken,
  groet!

 • Martine vianen
  juni 16, 2014 at 6:25 pm Beantwoorden

  Wat een prachtige foto's allemaal zeg Steef!!
  Genieten zo!

  X martine.

 • Collette Peek
  juni 26, 2014 at 10:35 am Beantwoorden

  Wat een zalig plekje! Zoiets zouden wij ook wel willen, in NL of misschien ergens in Dk… Hele gave foto's van je jongens, wat heerlijk om te hebben (ook voor later). Hartelijke groet!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>