Lifestyle

klussen, bloggen en wandelen

bloggen en klussen op een laag pitje

Het bloggen gaat niet steeds niet helemaal vanzelf. Telkens neem ik me voor iets vaker en constanter te gaan bloggen maar het valt allemaal nog niet mee. Het huis is ondertussen redelijk op orde maar in mijn hoofd nog niet merk ik. Ik wil te veel maar er komt niet veel uit. Zo de staan de meeste dingen wel op hun plek, er staan misschien nog drie dozen die uitgepakt moeten worden. De muurverf staat klaar maar daar blijft het bij. Het enige wat ik de laatste weken voor elkaar heb gekregen is dat de kapstok in de hal hangt en dat de lampen boven de eettafel hangen. Verder blijft het bij wat ideeën in mijn hoofd en dan stopt het.
Na onze vakantie hoop ik jullie weer wat meer te kunnen inspireren met meer vorderingen in ons huis en andere mooie (Scandinavische) interieur inspiratie die ik tegen kom online.

wandelen om gezonder te worden

Ondertussen zijn wij in huis ook op de gezonde levens (eet) tour en lijnt het hele huis mee met het C9 dieet (een detox en afslank dieet) van mijn man. De keuze om beter en gezonder te gaan eten gaat gepaard met meer bewegen. Zo hebben wij deze week al aardig wat kilometers in de benen en nam ik vandaag mijn camera mee 😉
Het bewegen bevalt goed, het omschakelen naar gezonder voedsel is nog iets om beter onder de knie te krijgen maar het is wel fijn dat we er nu bewuster mee omgaan.

Nog één week naar school en dan gaan mijn kids genieten van zes weken vakantie en ik van geen druk om op tijd op school aan te vangen en andere stress factoren. Ik wens jullie een fijne nieuwe week en een fijne vakantie. Geniet er allemaal van!

Fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “klussen, bloggen en wandelen

  1. Ik begrijp je maar al te goed Stephanie en ik hoor het wel meer, volgens mij zijn er veel aan vakantie toe. En dat geldt absoluut niet alleen voor de kids 😉 Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt, ik viel als een blok voor de zwart/wit foto van het geitje! Denk je om je zelf? liefs Gertrud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *