zweeds appartement
Interior

Kleurrijk appartement

kleurrijk appartement

zweeds appartement

zweeds appartement

zweeds appartement

zweeds interieur

zweeds interieur

zweeds interieur

zweeds interieur

zweeds interieur

bedroom

bedroom

bedroom

Kleur in je interieur

KLeur, ik heb er een haat- liefde verhouding mee. Sommige periodes wil ik allemaal kleurtjes toevoegen in huis, meestal in de lente en de zomer. Ik denk dat mensen dan toe zijn aan kleur na zo’n lange grijze periode. Zo ook nu merk ik. Maar het grootste deel van het jaar hou ik ons huis liever neutraal, dan ben ik alle kleurtoevoegingen weer zat en ruim ik ze op.
Op mijn favoriete makelaarssite Historiska hem kwam ik dit kleurrijke, overwegend roze appartement tegen. Ik was er meteen weg van! Al zou ik zoiets nooit zelf toe durven te passen. Jij wel?
Van kleur in huis word je vrolijk, het staat gezellig en warm. In een kleurrijk huis voel je je snel welkom, het voelt als een warm bad. Toch kan heel veel kleur ook onrust veroorzaken bij mensen. Overdaad schaad zeg maar (althans dat geldt voor mij). Dit appartement heeft de juiste dosering, ik word er blij. Wat vind jij, too much? of juist top?

Durven toepassen

Bij ons in huis zijn alle muren wit, het geeft mij rust. Het enige wat een kleur in ons huis heeft is de keuken, die is licht geel, en de deuren, kozijnen en de trap midden in de woonkamer zijn grijs. Een roze muur zoals in dit interieur zou prachtig staan achter onze teak houten kast, ik ben er van overtuigd, maar of ik het durf?
Roze is al maanden hip, misschien zelfs al op zijn retour (ik zie weer veel blauw) maar een warme kleur is het wel, en eigenlijk ook tijdloos. Misschien ga ik er toch maar eens een paar nachtjes over slapen ๐Ÿ˜‰

kleuren matchen

Als je kleur in je interieur toepast is het dan makkelijk om kleuren met elkaar te combineren? Waar let je op en welke kleuren matchen met elkaar?
Aan de hand van een kleurenwaaier, ik krijg laatst een hele mooie van Flexa tijdens mijn bezoek aan de Bloggers bijeenkomst kan je een heel eind komen. Kijk naar wat jezelf mooi vind en kies wat bij jou past. Doe wat inspiratie op in een tijdschrift of kijk naar mooie interieurs op Instagram en Pinterest. Je zult zien dat niets vloekt. Wat jij mooi bij elkaar vindt passen zal altijd matchen. Een “eigen” interieur is het mooist!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

5 Comments on “Kleurrijk appartement

 1. Prachtig sfeervol appartement!
  Hou van kleur en laat mij graag inspireren, maar gek genoeg wil ik zelf thuis rust en hou ik het bij wit….

  1. Grappig is dat hรจ! hier precies hetzelfde ๐Ÿ˜‰ Toch ga ik er nog wel over nadenken. Blijf erbij dat het denk heel mooi is achter onze kast. Wie weet!

 2. Ik ben ook niet heel erg van kleur. Op de kinderkamers hadden we het wel, daar is nu alleen roze nog van over, als logeerkamer, en dat is precies goed.
  De make-over van je blog is goed geslaagd, mooi!!

  1. Dank je wel Jeanette! ik ben er ook huiverig mee en moet je eerlijk bekennen helemaal nog (bijna) niets geverfd te hebben in dit huis en we wonen hier al twee jaar! haha… dus wie weet. In de zomer ben ik twee weken vrij, tijd om maar eens een kwast in mijn handen te nemen ๐Ÿ˜‰

 3. Hier is alles wit. De aantal keren dat ik kleuren gebruikte, viel het tegen.
  Ik vind het erg lastig om een “goede” kleur te kiezen.
  Maar als ik deze foto’s zie krijg ik wel kriebels om het weer eens te proberen.
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *