Interior

kleine slaapkamer make-over Beer

Eigenlijk is het geen echte make-over, die staat gepland voor het voorjaar. Maar zo op zijn tijd verschuif ik alles, zowel beneden als boven. Vandaag was Beer zijn kamer aan de beurt. En paar kleine veranderingen geven altijd weer groots effect waar wij samen blij van worden πŸ˜‰

Het poster Mr Agent is van MiniWilla en komt uit mijn shop, even als de kerstboom kussentjes van Fine Little Day en de paper bags van Kolor. Het grote zwart witte poster met de 3 is van Yourtype en kocht ik via Instagram. De bouwlamp komt van de Karwei. De muurstickers kreeg ik gisteren bezorgt en zijn van We are Colour. Een totale verrassing, wat zijn ze leuk en makkelijk aan te brengen. Er zijn verschillende thema’s te bestellen, wij hebben het Magische Woud ontvangen (met open armen). In eerste instantie wilde ik de stickers bewaren voor in ons huisje in het bos, dat vond ik wel toepasselijk. Maar mijn mannen waren het daar niet mee eens. Zonde mam, we komen daar veel te weinig. En gelijk hebben ze eigenlijk! De boom, die ook heel leuk is om met Kerst op de ramen te plakken, en de beer zitten nu bij Beer op zijn raam. Ik plakte ze op het raam want wij hebben boven geen glad gestuukte muren (helaas). De andere dieren en figuren hebben een plekje op de deur van Jack zijn slaapkamer gekregen. Die laat ik jullie morgen zien. Heel erg bedankt Boss Paints, voor het fijne cadeau πŸ™‚

A couple of little changes making Beer’s room look like new. In the spring his room will be painted and we are planning a new bed.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “kleine slaapkamer make-over Beer

  1. Ik vind dat je zo'n heerlijke stoere stijl hebt, maar dan niet het geijkte wat je overal al ziet (waardoor ik toch wat ben uitgekeken op de voornamelijk zwart wit kamers).. Jij doet het net even anders, niet zo gelikt waardoor het juist zoveel meer stylisch is in mijn ogen.. De poster moet ik maar even bij je bestellen, Pepijn is niet happy met zijn nieuwe kamer ( met het berkenstammen en bamboo behang wat ons een kleine €700,- koste).. Hij gaat straks naar onze kamer en wij naar die van hem, ik vind het behang geweldig, dat ga ik er niet af halen..

    1. Wat vervelend zeg, maar begrijp het helemaal. Jack heeft het ook niet echt naar zijn zin op zijn kamer dus ik heb al wat verschoven en veranderd in die kamer. Nu ook weer (blog zet ik vanmiddag online). Het is een gevoel en best zielig voor zo'n kleine toch. De Mr Agent posters zijn de maand november nog met korting te bestellen (ivm movember) πŸ˜‰
      Succes met jullie draai vinden in het nieuwe huis (het wordt al prachtig!)

      Stephanie

  2. Superleuke kamer heeft Beer! Wij zijn hier ook eindelijk bezig voor onze oudste. We wachten nog op een paar meubels. Hij krijgt ook een gave poster die ik gewonnen heb via &SuuS en ja,ja… hij komt af van coos-je πŸ˜‰ Zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *