kinderkamer inspiratie

kinderkamer inspiratie

IMG_2842

kinderkamer inspiratie 2

kinderkamer inspiratie 3

kinderkamer inspiratie

kinderkamer inspiratie

kinderkamer inspiratie

kinderkamer inspiratie

Kinderkamer inspiratie…
Nadat ik gestopt ben met de webshop heb ik nooit meer foto’s geplaatst van de slaapkamers van de kinderen. Door de zomervakantie, het sporten van de kids en ons “drukke” bestaan zijn we niet meer in de gelegenheid geweest Jack zijn slaapkamer make-over tot een einde te brengen. Zo moet zijn bed nog steeds betimmert worden, zoek ik nog een plankje of rekje voor boven zijn bed en een hip kleed voor op de vloer. Binnenkort wordt de make-over vervolgd. Voor nu een paar detail foto’s van het resultaat tot nu toe. Het behang van Fine Little Day (Mountains van Photowall) blijft leuk, over de posters van Miniwilla begin ik zo nu en dan te twijfelen, niet dat ze niet leuk zijn maar is meneer daar ondertussen niet te groot voor? Voor nu laat ik ze nog even hangen maar het kan ook zomaar zijn dat ik in ene iets anders tegen kom. Qua kleuren is er een balans tussen rust en toch ook kinderlijk. Het is niet te steriel en ook niet te vol. Jack is blij met het “eind” resultaat en dat is toch het belangrijkste.
Ook op zoek naar cool behang voor in de kinderkamer? neem eens een kijkje op de site van Photowall. Ik zie weer genoeg nieuwe designs die ik zo zou kiezen voor een nieuw huis.

fotografie en styling Stephanie Koster

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>