Used before category names. Photography

Kinderfotografie in de avond

Kinderfotografie in de avond

kinderfotografie in de avond

kinderfotografie in de avond

kinderfotografie in de avond

kinderfotografie in de avond

kinderfotografie in de avond

kinderfotografie in de avond

kinderfotografie in de avond

Al heel lang stond er op mijn lijstje een keer foto’s te maken van één van de jongens op de graanakkers en dan in de avond. In de avond maak je de mooiste foto’s door het lage zonlicht.Geen avond kwam uit, altijd wel iets op het programma. Ook vanavond, maar het toeval geschiet dat ik vanavond zag dat ze het graan aan het maaien waren! wat niet raar is in augustus 😉 Om half negen zijn we alsnog snel in de auto gestapt en naar de velden gereden net buiten het dorp. De zon ging al onder en we moesten opschieten. Jack vond het een beetje spannend omdat er mannen op het land bezig waren, dus echt in zijn hum was hij niet. Van de enkele foto’s die ik van hem kon maken (het werd al donker dus eigenlijk was ik al te laat) zaten er toch nog mooie tussen. Voor avond fotografie kun je beter iets eerder gaan (uur / twee uur voordat de zon onder gaat). Al met al blij dat we toch zijn gegaan! Zoals je wellicht wel aan het licht kunt zien valt er voor mij nog veel te oefenen op foto maak gebied. Lijkt het je daarom leuk om een keer foto’s te laten maken van jouw kids schroom dan niet het aan me te vragen.

Fijne avond allen!

Fotografie Stephanie Koster

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Kopenhagen zomerhuis

Leave a reply

Comments

Toch een leuke serie, Steph. Zullen we deze winter samen eens gaan oefenen?

Prachtig Stephanie! Welke lens(zen) gebruik jij op het moment?

[…] jaar maakte ik in augustus ook foto’s van Jack in een graanveld, zie hier. Helaas raakte ik de orginele (hoge resolutie) foto’s kwijt na een cyber hack op mijn […]

[…] jaar maak ik foto’s van Jack in een graanveld, zie hier en hier voor voorgaande jaren. De foto’s van vorig jaar plaatste ik waarschijnlijk niet, die […]