kinder fotografie

kinder fotografie

IMG_2885

IMG_2910

IMG_2908

IMG_2890

IMG_2895

IMG_2902

IMG_2889

IMG_2907

Geen Snor Festival voor mij vandaag (gisteren, ik maakte de post gisteravond) maar een dag thuis, althans een heel weekend. Gisteren zijn we op een paar boodschappen na ook thuis gebleven. Een heel weekend thuis is wel eens lekker maar past eigenlijk niet bij me. Ik ben graag op pad met het gevolg dat ik veel te veel zie en veel te veel wil.
Vandaag scheen de zon en daar moest ik natuurlijk gebruik van maken. Jack, vind je het goed als we een paar foto’s maken vroeg ik (knipoog). Gewoon even bij ons voor, ja hoor mam is goed hoorde ik. Zo gezegd zo gedaan… Aan de slootkant was het met de rust en zin snel gedaan. Een dame was haar hond aan het uitlaten en die had zich verstopt in de bosjes. Na een hoop gegrom en geblaf was Jack over zijn enthousiasme heen (ik schrok ook!). Met een paar rook sigaren uit het riet kon ik hem nog overtuigen maar echt veel foto’s heb ik niet meer van hem kunnen maken. Uiteraard wil ik ze graag met jullie delen op mijn blog. Over een week start mijn cursus fotografie, ik kan niet wachten. Spannend!

fotografie Stephanie Koster

One thought on “kinder fotografie

  • Denise
    september 21, 2015 at 8:39 pm Beantwoorden

    Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Super leuk dat je een cursus gaat volgen, heel veel plezier volgende week 🙂

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>