Used before category names. Kids

kidsroom inspiration

kidsroom inspiration

Bij ons in huis is er eigenlijk geen enkele kamer gestyled. Beetje rommelig en alles bij elkaar verzameld. Jack zijn kamer is ook een verzameling, en al is het eigenlijk helemaal niet zoals ik het voor ogen heb, eigenlijk is het best leuk zo (althans vind ik zelf haha!)

De witte vakkenkast en zwart-witte skull kussen zijn van OTTO, de krokodil van bObles, de Bunny boy van Naked Lunge (uit mijn webshop), poster Mr Moon is verkrijgbaar bij IPPYS, het batman and batboy mini poster is van Little pop studio, het dekbedovertrek van By Nord (heb ik er nog één van op voorraad liggen, mag voor minder weg, please let me know indien interesse), het grijze tafeltje komt van een brocante markt en het stoeltje van de Kringloop, de Lego opberg hoofden en brick storage box van Room CPH, de papieren slinger van O-K-E-R (komt uit mijn webshop).

My little boy ’s room is a collection of all kind of stuff. Nothing in my house is styled. Unfortunately I like it.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
kringloopvondsten

Leave a reply

Comments

Hoi Stéphanie
Ik weet ook niet of dat wel werkt een ´gestylde' kamer voor kinderen…..
Bij ons in ieder geval niet, en dan hebben ze meestal ook nog een duidelijke mening over hoe ze zelf de kamer in willen richten. De kamer van Jack ziet er in ieder geval gezellig en stoer uit! Groeten Alet

Superleuke kamer! Ik hou niet van te erg gestyled, dus dit ziet er in mijn ogen prachtig uit.