Kids

kinderkamer inspiratie

Vandaag begon het te kriebelen, het huis moet opgeruimd en schoon gemaakt. Vrijdag hebben we kijkers voor het huis, dan moet het er spik en span uit zien. Met mijn emmertje sop en stofzuiger naar boven ben ik begonnen met de zolder waar mijn voorraad van de shop staat. Alles aan de kant, alle losse spullen netjes weg gewerkt. Toen Beer zijn kamer. Een kamer waar ik al zo vaak aan begonnen ben maar ik blijf het niks vinden. De kamer is groot en hoog. Om het knusser te maken zouden eigenlijk de muren een verfje kunnen gebruiken, maar dat gaan we niet meer doen. Om alles rustig en ruimtelijk te houden blijft alles wit. We kleuren de boel een beetje op met een vrolijk dekbedovertrek van Ikea en nieuwe stoere zwart-wit kussens die ik bestelde bij OTTO. De kussens van Hoppekids zijn verkrijgbaar in een set van twee en inclusief binnenkussen. Met Apple Papple van Fine Little Day aan de muur en het lichtjes priksnoer die ik van Aggy kreeg ziet zijn kamer er weer fris en leuk uit.

I’m cleaning up the house, starting at the ceiling and Beers room. The house should look good this Friday for the broker and its potential buyers. To make Beers room a little bit colorful I bought some cool pillows at OTTO, cleaned up a closet and found this red and white duvet from Ikea (bought a year ago) and hung Apple Papple on the wall. The light cord I took from our living room.

photos by me

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

10 Comments on “kinderkamer inspiratie

 1. Zo'n bui heb ik ook al gehad. Al komt ie jaarlijks terug na de feestdagen. Kan dan echt genieten van een schoon en opgeruimd huis.

  Spannend dat je kijkers krijgt. Wie weet….. Je hebt er maar één nodig!

  Succes!

  X Colinda

 2. Wat lekker dat jullie zo snel al kijkers hebben! Het is dan ook een schitterend huis, dat komt vast helemaal goed.

  Wehkamp is nog tot daar aan toe, maar kussens van OTTO, daar zou ik nou nooit op komen om te gaan kijken!! Superleuk gescoord!

  Groetjes,
  Femke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *