kidsfashion photoshoot Knast by Knutter

kidsfashion photoshoot Knast by Knutter

photo shoot Knast by Knutter

IMG_4681

IMG_4689

IMG_4704

IMG_4700

IMG_4707

IMG_4708

IMG_4686

Het mooie voorjaarsweer lokt me na een lange winterslaap naar buiten. Camera uit de kast en model mee. Dit keer wilde Beer graag op de foto.
Voor het Deense kidsfashion label Knast by Knutter hebben wij afgelopen winter een shoot gedaan (zie hier). Deze beviel goed, of we het leuk vonden nogmaals foto’s te maken van een Knast by Knutter item? Mijn kinderen vinden het nog steeds leuk om mee te werken met dit soort shoots, dus ja! Als zij dit niet meer zouden willen stoppen we daarmee, maar voor nu shirt aan, haren in model en naar de bushalte (locatie van vandaag).

De nieuwe voorjaars / zomer collectie van Knast by Knutter is weer te leuk, te hip en wat een prachtige kleuren zijn er gebruikt. Voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 tot 10 jaar shop je dit kinderkleding merk voor Nederland (helaas) alleen online, er zijn nog geen Nederlandse kinderkleding winkels die dit merk aanbieden. Zeer zonde naar mijn idee want het is echt een blikvanger in je shop!
De gehele collectie vind je onder deze link Knast by Knutter.
Het groen verwassen shirt met cactussen wat Beer draagt is tevens verkrijgbaar in een trui, lange- en korte broek en shirt zonder mouwen.

De gele kol sjaal is van het Nederlandse kinderkleding merk Icecream bandits, ook voor hen deden wij eerder een shoot ;-), klik hier.

Fotografie Stephanie Koster

3 thoughts on “kidsfashion photoshoot Knast by Knutter

 • Petra
  april 11, 2016 at 8:58 am Beantwoorden

  Gaaf shirt! Dat zou mijn dochter ook graag willen dragen denk ik;) Jammer genoeg valt zij buiten de leeftijdscategorie, maar ik zal mijn vriendin eens laten kijken naar dit merk. Haar zoon is 7 en ook zo’n stoer ventje als jouw Beer.

  • Stephanie Koster
   april 11, 2016 at 9:36 am Beantwoorden

   Hoi Petra, onze Beer wordt in Mei al 12 jaar 😉 maar is niet zo groot…. haha! het shirt was eigenlijk bedoelt voor Jack die 9 is maar ze passen het allebei, ook best handig. Ze hebben echt leuke dingen, jammer dat jouw dochter al ouder is dan he?!

   Groetjes,

   Stephanie

 • Petra
  april 11, 2016 at 4:12 pm Beantwoorden

  Echt? Mijn dochter wordt 12 en is ook niet zo groot! Toch maar even zelf kijken dan;) Bedankt en groetjes!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>