Interior

Kerstversieringen

dierenkop steigerhout

dierenkop steigerhout

dierenkop steigerhout

dierenkop steigerhout

IMG_4207

IMG_4190

IMG_4195

IMG_4209

IMG_4203

Vandaag was het voor mij de laatste vrije dag voor Kerst dus er moesten boodschappen gedaan worden en ook niet geheel onbelangrijk de laatste kerstversieringen aangebracht worden.
Ik bespaar jullie de foto’s van mijn boom, die heb ik al aardig moeten snoeien omdat er meer naalden op de grond lagen dan aan de boom zelf.
Vanochtend vroeg arriveerde “Rudolf” (zo noemen wij hem), een steigerhouten hertenkop ofwel rendierenhoofd voor aan de muur. Een reusachtig pakket, en een heuse verrassing hoe hij eruit zou zien. De dierenkop is met de hand gemaakt en ieder exemplaar is uniek. Wij bestelde hem online bij Sanderswoodworks.
De kop is een leuke eyecatcher nu met Kerst aan de muur in woonkamer. In Januari verhuist hij naar één van de kinderkamers.
Naast het rendier / hert, hoe je hem ook noemen wil, is er ook een olifanten uitvoering. Mocht het kiezen bij wie hij in de kamer komt moeilijk worden kunnen we altijd nog besluiten er een olifant bij te nemen 😉
Sanderswoodworks is eigenlijk gespecialiseerd in het maken van steiger- en vurenhouten lounge sets, bedden, kasten, tafels, bureau’s etc. Naast de modellen die zij aanbieden kun je er ook terecht voor maatwerk.

De wit gespoten plastic dieren die je op de foto’s voorbij ziet komen zijn speelgoedbeesten van Jack die een Kerstjasje kregen. Ze zijn nog niet helemaal klaar. Als ze (op tijd) af zijn laat ik jullie het DIY projectje in zijn geheel nog wel zien, wellicht leuk voor volgend jaar;-) Ik haalde het van Pinterest.
De hanenmanden zijn nog een restant vanuit mijn webshop en hangen leuk als Kerstklok in de tuin. Ik hoop dat de wind iets meer gaat liggen en ze niet mee neemt 😉

Ik denk dat het huis zowel Kerst genoeg is, er kan natuurlijk altijd nog wel iets bij maar dat wordt te kort dag. Morgen nog een dag werken in de winkel en dan genieten van een paar dagen vrij en de gezelligheid met familie.

Iedereen een hele fijne Kerst gewenst!

fotografie Stephanie Koster

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “Kerstversieringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *