kerst
Shopping

Kerst versieringen deel I

kerst

Kerst versieringen in huis

Uitgerekend vandaag (Sinterklaas) ben ik al bezig met de Kerst. Ben ik hierin de enige? vast niet ๐Ÿ˜‰
Op diverse Deense Instagram accounts zag ik weken terug al kerstdecoratie voorbij komen. Mezelf kennende dacht ik laat ik het zolang mogelijk uitstellen. Dit als reden, ik ben het na een paar weken echt ook weer zat.
Ieder jaar begin ik altijd vol enthousiasme aan het inzamelen van allerlei toffe Kerst spullen. Zo struin ik meerdere Kringloopwinkels af op zoek naar echte oude ballen, houten kerst figuurtjes etc. Ik hou vooral van kleur en ga dan ook meestal voor rood.
Alhoewel ik in huis zeer ingetogen ben als het gaat om kleur gebruik mag een Kerstboom van mij altijd bont zijn, zolang de boom zelf maar groen is en echt. Ik heb een afschuw richting nep bomen.

kleur en candy crush

De laatste twee jaar ben ik vol van de Candy crush items (laat ik het zo noemen) die voort komt vanuit Denemarken. Grote zuurstokken (rood-wit) en ingepakte snoepjes, geweldig vind ik ze. In Nederland lukte het me echter niet deze te vinden, behalve dan zuurstokjes in het klein, en die heb ik dan ook in huis. Om niet verder te blijven hangen in iets wat er niet is ben ik verder gaan zoeken en kwam toen terecht op de site van de Bijenkorf. De kerstballen en andere kerst items die zij verkopen zijn super leuk. Naast snoepjes maar nog veel meer moois!

kerst

hele huis op zijn kop

Ondertussen staat nu het hele huis op zijn kop en ben ik al dingen aan het verhangen, verplaatsen etc. De Kerstboom komt er zaterdag pas. Drie weken een boom in huis hou ik wel vol ๐Ÿ˜‰
Keesje zoekt dekking en ik verlekker me aan alle spulletjes die ik weer van zolder af haal en online (wellicht) ga shoppen.
Wordt vervolg, er volgen vast nog meer Kerst blogs!

kerst

** Een kleine greep van alle toffe kerstdecoratie’s die ik online vond op Bijenkorf.nl

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *