Used before category names. Kids

Kerst slaapkamer

Kerst slaapkamer

Met een paar kleine toevoegingen zoals o.a. mijn all time favourite kussen Gran en een paar versieringen maken we van Jack zijn slaapkamer een Kerst slaapkamer. Het plaid heb ik even uit mijn shop gehaald en op zijn bed neergelegd om te laten zien hoe een geweldig plaid het is. De kleuren zijn echt prachtig! Het Luckyboysunday plaid is niet goedkoop maar ik kan je garanderen dat je voor jaren iets moois in huis hebt. Jack zijn kamer ziet er nu gezellig uit met pomponnen en lichtjes. Morgen gaan we verder met de kamer van Beer  ☆
Kussens Gran black en Emerald green van Fine Little Day via Coos-je.
Bobby Blanket Grape en Bow Jovi doll van Luckyboysunday via Coos-je.
foto’s Coos-je

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Kerst in huis

Leave a reply

Comments

Wat leuk dat je ook Jack's slaapkamer een kerstsfeertje hebt gegeven!
Vind de poster nog steeds erg mooi……

X Colinda

Gezellig hoor zo'n kerstsfeer! Heb ik ook een beetje gedaan in onze slaapkamer… lekker genieten van die kleine dingetjes… sfeervol toch!

Leuk, ik ben groot fan van de gran kussens van Fine Little Day!
Lieve groet,
Henny

Wat een mooie sfeervolle kamer is het!! Die poster is ook leuk he? Die hangt ook bij ons aan de muur 🙂