kerst DIY
Lifestyle

Kerst inspiratie met DIY ~ deel 2

kerst diy

kerst DIY

kerst DIY

kerst DIY

Kerst DIY

Kerst DIY

Kerst DIY

Knutselen voor Kerst

Op mijn enige vrije dag voor Kerst had ik het mezelf niet helemaal makkelijk gemaakt 😉 Voor de ochtend had ik nog een paar DIY dingetjes op het programma staan en voor de middag een Kerst lunch met blog vriendin Renate. Geen dingen die vervelend zijn voor een vrije dag zeg maar haha… maar je komt ook niet toe aan de dingen die je wellicht beter had kunnen doen. De periode in mijn leven dat ik schoonmaken, wassen en boodschappen doen belangrijker vond dan leuke dingen die heb ik allang achter me gelaten. Dus ook voor dit maakte ik graag tijd vrij.

Kerst inspiratie en DIY projectjes

Een paar weken terug maakte ik deze eerst blog met Kerst inspiratie en leuke DIY projectjes voor Kerst. In het DIY pakket wat ik ontving van Viking (nogmaals, je weet wel van de kantoorartikelen) zaten veel leuke dingen om creatief mee bezig te zijn voor de Kerst. Een aantal spullen gaf ik weg door middel van een GIVE AWAY
Deze give away werd gewonnen door Esther Schulting die heel blij met haar spulletjes was, dat ter zijde 😉 Omdat ik een paar weken terug nog geen kerstkaarten wilde maken en ook nog geen zin had om papieren kransen te vouwen en knippen stelde ik dat nog even uit. Vanochtend moest ik er dan toch echt aan gaan beginnen anders werd het te laat (ben ik al een beetje).

Kersthanger DIY

kerst deco

Kerst DIY

Kerst DIY

Kerst DIY

Recycle materiaal

Uit het Viking pakket kwamen de houten schijfjes waar Jack de hangertjes van maakte. Hij tekende er met zwarte fineliner een paar leuke kerstfiguurtjes op die hij opzocht op Google. Met een eenvoudig bruin touwtje hangen ze leuk aan de bessentakken. Van afgedankt opvul papier wat ik mee nam van mijn werk maakte ik de papieren kerststerren (wat niet echt sterren zijn). Ze zijn makkelijk te maken, maar je moet wel even zorgvuldig te werk gaan. Op mijn Pinterest account op het bord X-mas zie je veel voorbeelden.
De kerstkaarten maakte ik van recycled papier, eenvoudig met een leuke passende sticker. Dat eenvoudig ook leuk kan zijn dat zie je, buiten dat past het goed bij me 😉
Na het knutsel ochtendje maakte ik me gereed van een Kerstlunch in Alphen aan den Rijn. Morgen laat ik jullie daar de foto’s van zien.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *