Used before category names. Interior

Kerst in huis

Kerst in huis

Deze week hebben we het huis versierd. Met een jarige Kerst job in huis moet het er dit jaar nog feestelijker uitzien. Onze kleine man wordt namelijk 7 en gaat zich er nu ook een beetje mee bemoeien haha…. De boom heeft hij uit mogen kiezen en is nog nooit zo groot geweest. Normaliter ben ik niet zo van de Kerstbomen, dus werd het ieder jaar een kleintje. Aangezien wij best een grote woonkamer hebben viel deze eigenlijk altijd een beetje in het niet. Maar dat vond ik niet zo erg. Maar goed, dit jaar dus één tot aan het plafond! versierd in wit, goud en hout. Een leuke combi al zeg ik het zelf.
Daarnaast kunnen de pomponnen niet ontbreken en de mini kerstboompjes. En last but not least de Kerststal van Alessi die al heel lang op mijn wishlist stond. Ik bestelde hem bij Fonq in de kleur wit. Hij is eveneens verkrijgbaar in het rood en goud. Losse poppetjes kunnen erbij gespaard worden. I’m totally in love with it! so cute!

foto’s coos-je

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Swedish black & white apartment

Leave a reply

Comments

Stoer kersthuis!
Je kerststal vind ik ook helemaal geweldig!!

Fijn weekend
X Els

Wat een sfeervol kersthuis!!! Prachtig!!!

Ziet er super gezellig uit… en die kerststal is echt te leuk!!!!! fijn weekend 🙂

Wat een gave kerststal! Kan me goed voorstellen dat je deze graag wilde hebben!

X Colinda

Wat een mooie kerstboom, en dat stalletje is geweldig..heel apart, nog nergens gezien. Waar heb je die poster met alfabet vandaan?

Ow Steef, je kerststalletje is echt TE leuk! :)) En die kerstboom past zat, leuk zo groot! Je woonkamer is huge, dus geen klein boompie meer hoor!! 🙂
Fijn weekend! XXXX