Kerstfeest

Kerstfeest

IMG_4183

IMG_4185

IMG_4175

IMG_4180

IMG_4186

Tussen Sinterklaas en Kerst hebben wij ook nog Jack zijn verjaardag, dubbel Kerstfeest voor ons. Tot nu toe bezorgt dit ons altijd een drukke periode omdat alles bij elkaar hem veel prikkels bezorgt. Hij stuitert weken lang door het huis, kan zich moeilijk concentreren op school, noem maar op.
Afgelopen zaterdag werd hij dan eindelijk 9 jaar, wat een leeftijd alweer, hoe cliché, maar zo voelt het echt. Zijn verjaardagsfeest vierde we gisteren, het werd een gezellig en vooral relaxed feestje. Ik plan nooit te veel en iedereen blijft eten. De druk is er voor Jack nu weer even vanaf tot Oudejaarsdag want dan hebben we nog het vuurwerk en heel lang opblijven!
Ik schat nog een jaartje of twee en dan denk ik dat hij de leeftijd wel heeft bereikt dat hij zich niet meer van slag laat brengen door dit soort invloeden. Ik hoop het ook echt want het is dood vermoeiend (voor hem en ons) en zeer ergerlijk.
Ondertussen rommel ik vandaag nog wat in huis met betrekking tot de Kerstversiering die nog niet helemaal naar mijn zin is en zoek ik online alvast naar een vloerlamp die straks het licht van de kerstboom kan compenseren in de (donkere) hoek naast de kast. Op Lamp thuisbezorgd heb ik al een paar mooie exemplaren gespot maar ik heb mijn keuze nog niet gemaakt.
De mooie grote kerstballen in het mandje zijn van PTMD en shopte ik online bij Gewoon Knus.

Fotografie Stephanie Koster

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>