JORD watch

JORD watch

JORD watch

Jord watch

Jord watch

Jprd watch

Jord watch

Jord watch

Jord watch

Na onze vakantie lag er een pakketje op mij te wachten. All over from America! dit prachtige CORA horloge van JORD watches.
Enige tijd geleden werd ik via de mail door een Amerikaans bedrijf benaderd. Nou word ik vaker door bedrijven benaderd en reageer ik niet overal op. Deze mail wilde ik echter niet negeren. JORD was zeer enthousiast over mijn blog, Pinterest account en mijn (Fashion) stijl, en of ik het leuk zou vinden om over een JORD horloge te schrijven. Andersom was ik ook heel enthousiast over JORD. De horloges zijn mooi, hip en ze hebben een ruime keuze in heren en dames modellen.
Nou ben ik geen Fashion blog maar vind ik Fashion wel leuk! Fashion, Interieur en Lifestyle gaan goed samen en zo nu en dan een blogje Fashion leek mij een leuk idee voor de toekomst. Vandaar dat ik heb besloten een een nieuwe categorie toe te voegen op de blog, FASHION (hope you like it?!)
Zoals ik al zei is het horloge super tof en helemaal van nu! Het materiaal en de kleuren… Het bandje en het frame waar het klokje in zit zijn van hard hout. Het binnenwerk is rose goud en de uren zijn afgezet met diamantjes. Het uurwerk is automatisch en blijft op gang door de bewegingen aan je pols.
Doordat ik in Italië voor mijn doen best bruin ben geworden, staat het horloge heel mooi op mijn bruine huid, maar zal hij ook vast in de winter stoer staan. Qua formaat moest ik even wennen omdat ik hele grote horloges (heren modellen) gewend was. Toch is dit dames model niet iel en valt hij zeker niet weg om mijn pols, wat met veel dames horloges wel het geval is.
Wil jij ook zo’n stoer en hip horloge die ook nog eens orgineel is? De JORD watch is alleen online te bestellen. De bezorg tijd is ongeveer een week, wat best mee valt, toch?

Wil je meer toffe modellen zien of ook zo’n cool horloge bestellen? ga naar de site Wood Watches by JORD “>

fotografie Stephanie Koster

7 thoughts on “JORD watch

 • Alet
  augustus 17, 2015 at 5:42 pm Beantwoorden

  Die is prachtig! Ik ben fan.

 • By Marloes Thuis
  augustus 17, 2015 at 6:59 pm Beantwoorden

  Wauw! Dat is i.d.d. een prachtig horloge! En de bezorgtijd… leuke woordspeling 😉 , valt reuze mee! TOP!

 • Astrid
  augustus 17, 2015 at 8:33 pm Beantwoorden

  Wauw hout met koper is echt een prachtige combinatie!

 • Denise
  augustus 17, 2015 at 11:00 pm Beantwoorden

  Het is echt een prachtig horloge! Ik zag hem al voorbij komen op IG waar ik er al best verliefd op werd. Leuk!

 • Gertrud
  augustus 19, 2015 at 8:30 am Beantwoorden

  Wat je zegt, een stoer maar stijlvol horloge. Ik ben fan!

 • Timeforest
  augustus 24, 2015 at 10:22 am Beantwoorden

  Erg stijlvol en ook nog eens duurzaam. Super horloge!

 • Houten horloge blog
  augustus 24, 2015 at 4:36 pm Beantwoorden

  Erg gaaf en ik vind die blauwe uitvoering ook wel heel erg mooi.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>