Photography

jarige job

Twee dagen voor de kortste dag van het jaar is onze jongste zoon Jack jarig. Als fotomodel voor zijn moeder (hij staat al enige tijd bij twee modellen bureau’s ingeschreven maar heeft nog nooit één opdracht gekregen… wat ik echt niet snap, dat ter zijde) moest hij ook op zijn verjaardag even poseren voor mama 😉
Het weer was druilerig afgelopen maandag, donker en mistig, zoals zovele dagen in deze tijd van het jaar. Meneer moest eerst 6 km fietsen uit school en net voordat we thuis waren haalde ik mijn camera uit mijn tas. Jullie snappen dat hij er niet echt veel zin meer in had, en hij moest ook nog plassen haha… Maar ach, alles voor de foto, dus hij ging staan. Het resultaat was een lachende 10-jarige job, dit keer niet te serieus want dat hoeft niet altijd.

Of ik voor Kerst nog een blog plaats durf ik nog niet te zeggen. Komende dagen werk ik en de Kerstversieringen in ons tijdelijke huis zijn niet van dien aard om te plaatsen. Volgend jaar hoop ik deze weer met jullie te delen.
Wens ik jullie fijne dagen!

Fotografie Stephanie Koster

Hou jij van mijn fotostijl en zou jij ook eens graag door mij op de foto gezet worden, schroom niet contact met mij op te nemen, ik fotografeer ook in opdracht.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “jarige job

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *