jarige job

jarige job

Twee dagen voor de kortste dag van het jaar is onze jongste zoon Jack jarig. Als fotomodel voor zijn moeder (hij staat al enige tijd bij twee modellen bureau’s ingeschreven maar heeft nog nooit één opdracht gekregen… wat ik echt niet snap, dat ter zijde) moest hij ook op zijn verjaardag even poseren voor mama 😉
Het weer was druilerig afgelopen maandag, donker en mistig, zoals zovele dagen in deze tijd van het jaar. Meneer moest eerst 6 km fietsen uit school en net voordat we thuis waren haalde ik mijn camera uit mijn tas. Jullie snappen dat hij er niet echt veel zin meer in had, en hij moest ook nog plassen haha… Maar ach, alles voor de foto, dus hij ging staan. Het resultaat was een lachende 10-jarige job, dit keer niet te serieus want dat hoeft niet altijd.

Of ik voor Kerst nog een blog plaats durf ik nog niet te zeggen. Komende dagen werk ik en de Kerstversieringen in ons tijdelijke huis zijn niet van dien aard om te plaatsen. Volgend jaar hoop ik deze weer met jullie te delen.
Wens ik jullie fijne dagen!

Fotografie Stephanie Koster

Hou jij van mijn fotostijl en zou jij ook eens graag door mij op de foto gezet worden, schroom niet contact met mij op te nemen, ik fotografeer ook in opdracht.

2 thoughts on “jarige job

 • Jeanette Renting
  december 21, 2016 at 5:41 pm Beantwoorden

  Niks van te zien dat hij geen zin had. Superleuke foto’s. En nog gefeliciteerd voor en met hem.

 • Alet
  december 22, 2016 at 10:39 pm Beantwoorden

  Mooie spontane foto’s. En bij deze nog van harte.
  Werkze nog en bij deze wens Ik jullie fijne en gezellige kerstdagen.
  Liefs

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>