Used before category names. Interior

januari weer

januari weer

Januari is zeker niet mijn favoriete maand met betrekking tot het weer. Het is koud en kil, de dagen zijn kort en donker. En dan ook nog al die regen, dag in, dag uit. Overal valt of ligt sneeuw, maar niet bij ons in het Westen. Voor ons werd het ook vandaag weer een middag binnen vertoeven. We hebben lekker tv gekeken en wat gerommeld in huis. Eén van de nieuwste posters van Miniwilla, Rablove deed ik de lijst waar I ♡ TV in zat. Nieuwe look en misschien een goed idee om even te laten zien hoe super dit poster is! Rablove loopt nog niet erg storm terwijl ik hem zo tof vind. Ook ben ik weer even gaan oefenen met mijn 50 mm lens. Morgen laat ik nog meer foto’s zien die ik boven op Jack zijn kamer nam.

Practicing with my 50mm lens. An afternoon at home… I don’t like January !

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
veranderingen in huis

Leave a reply

Comments

Dag Stephanie, ik heb je genomineerd voor de Liebster award: http://tastinglifestyle.blogspot.be/2015/01/liebster-award.html

groetjes, Sarah