Interior

kinderkamer inrichting

Ik vind het tegenwoordig leuk om te oefenen met mijn 50 mm lens. Gisteren maakte ik de foto’s van de woonkamer. Deze foto’s van Jack zijn kamer zijn ook gisteren en vandaag genomen (zoek de verschillen, grapje!). Met een 50 mm lens maak je detail foto’s. Met het lage tegenlicht van buiten krijg je de donkere gloed op bepaalde stukken van de foto. Ook heb ik na jaren het focus knopje op mijn Canon ontdekt (schaam) haha!

Making detailed photos of Jack’s room with my 50mm lens.

The Kolor paper bag is for sale in my shop Coos-je.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “kinderkamer inrichting

    1. Dank je Cindy! ik doe mijn best maar leg de lat altijd vrij hoog merk ik zelf. Ben niet snel tevreden over een foto. Over deze wel hoor anders hadden ze er niet opgestaan. Toch ga ik dit jaar ook wel sparen voor een nieuwe camera en een cursus fotografie. Ik doe altijd maar wat 😉

      Groetjes en bedankt voor je reacties!

      Stephanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *