Used before category names. Kids

retro kinderslaapkamer

retro kinderslaapkamer
In Jack zijn kamer verschuif ik het meest. De draai is moeilijk te vinden omdat hij niet echt heel erg prettig slaapt in deze kamer (er zitten spoken volgens hem). Omdat het kouder wordt en er meer wind en regen tegen de ramen aan waait en tikt heb ik zijn bed bij het raam weg gehaald. Van een vriendin hoorde ik dat een bed tegen een muur meer veiligheid bied, dus heb ik zijn bed tegen de muur gezet. Overgordijnen is nog een optie, overweeg ik eigenlijk al jaren maar ik ben bang dat het de kamer een stuk kleiner maakt. De retro kast kocht ik een paar maanden terug voor vijf euro op een te koop site op Facebook. Jack was de enige die hem mooi vond dus mocht hij hem op zijn kamer. Heel eerlijk past hij prima zo … althans vind ik. De manden op de kast maken het retro gevoel af. Alle andere accessoires zijn een mix en meer eigentijds. Een groot deel daarvan is te vinden in mijn shop.De muurstickers die ik op de deur plakte zijn van We are Colour en heb ik cadeau gekregen van Boss Paints. De diertjes zijn onderdeel van het Magische Woud.

Jack playing in his room which is fairly often changed by his mother. #retrolook

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
kleine slaapkamer make-over Beer

Leave a reply

Comments

Jack heeft ook een gave kamer met leuke retro items! Overgordijnen is i.d.d. een optie. Het geeft warmte en dempt het geluid 😉 Ik zie het wel voor me hoor, mooie stoere steigerbuis als roede, en dan van die leuke gordijnen van die stof met boompjes erop (jij verkoopt daar kussens van)! Leuk!!!

Zeer mooi, die stickers maken het af 🙂

Wat een gave kamer! En de kast staat er ook mooi. Gelukkig dat Jack hem wel leuk vond!