Kids

retro kinderslaapkamer

In Jack zijn kamer verschuif ik het meest. De draai is moeilijk te vinden omdat hij niet echt heel erg prettig slaapt in deze kamer (er zitten spoken volgens hem). Omdat het kouder wordt en er meer wind en regen tegen de ramen aan waait en tikt heb ik zijn bed bij het raam weg gehaald. Van een vriendin hoorde ik dat een bed tegen een muur meer veiligheid bied, dus heb ik zijn bed tegen de muur gezet. Overgordijnen is nog een optie, overweeg ik eigenlijk al jaren maar ik ben bang dat het de kamer een stuk kleiner maakt. De retro kast kocht ik een paar maanden terug voor vijf euro op een te koop site op Facebook. Jack was de enige die hem mooi vond dus mocht hij hem op zijn kamer. Heel eerlijk past hij prima zo … althans vind ik. De manden op de kast maken het retro gevoel af. Alle andere accessoires zijn een mix en meer eigentijds. Een groot deel daarvan is te vinden in mijn shop.De muurstickers die ik op de deur plakte zijn van We are Colour en heb ik cadeau gekregen van Boss Paints. De diertjes zijn onderdeel van het Magische Woud.

Jack playing in his room which is fairly often changed by his mother. #retrolook

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

3 Comments on “retro kinderslaapkamer

  1. Jack heeft ook een gave kamer met leuke retro items! Overgordijnen is i.d.d. een optie. Het geeft warmte en dempt het geluid ๐Ÿ˜‰ Ik zie het wel voor me hoor, mooie stoere steigerbuis als roede, en dan van die leuke gordijnen van die stof met boompjes erop (jij verkoopt daar kussens van)! Leuk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *