En snel wordt het herfst

En snel wordt het herfst

Ook voor mij is het “werk” leven weer begonnen. Na vier weken vakantie te hebben gehad viel het me gisteren op mijn fiets op hoe de natuur langzaam over gaat in de herfst. Ieder jaargetijde heeft iets. Ook al heb ik liever nog een paar weken zon en warmte, de Herfst heeft ook zo zijn charmes. De dauw op de weilanden, het groen buiten wat langzaam verkleurd. Laten we hopen op een mooie nazomer. Mijn mannen genieten van andere dingen en maakt het allemaal niet zoveel uit ๐Ÿ˜‰

Looking through the lens of my camera I see the natural beauty meet in the fall โ™ก

8 thoughts on “En snel wordt het herfst

 • Elvera - elv's
  september 2, 2014 at 9:38 pm Beantwoorden

  prachtige foto's Steef!!! je ziet en voelt inderdaad al een beetje de herfst aankomen… hopenlijk toch eerst nog een heerlijk nazomer ๐Ÿ˜‰

 • More Than Living
  september 3, 2014 at 6:22 am Beantwoorden

  Inderdaad prachtige foto's! Ik hoop ook echt nog op een mooie nazomer, maar ik vind de herfst ook mooi.
  Fijne dag!
  Liefs Cindy

 • Suzanne de Jong
  september 3, 2014 at 7:01 am Beantwoorden

  Wat een mooie foto's Steef!

  Ik hoop ook nog heel even het zomer gevoel vast te houden, maar eigenlijk voelt het al heel anders.
  X

 • By Marloes Thuis
  september 3, 2014 at 3:30 pm Beantwoorden

  Stephanie, wat een mooie fietsroute heb jij naar je werk! Van mij mag het zonnetje ook nog lang zijn best blijven doen. Hoewel, de herfst met zijn prachtige, warme kleuren en dan die heerlijke geur van rottende bladeren…

  Liefs Marloes

  • Stephanie Koster
   september 3, 2014 at 7:56 pm Beantwoorden

   Het is zeker een mooie route die ik fiets. Heb zo vaak gedacht neem mijn camera mee en dat had ik nu dus ook gedaan ๐Ÿ˜‰ Komend weekend maar weer eens in het bos kijken, daar staan vast al weer paddestoelen!

 • Indruk
  september 3, 2014 at 4:43 pm Beantwoorden

  Mooie foto's! Ik hou van de verschillende jaargetijden, vooral de herfst en het voorjaar. Straks weer lekker binnen gezellig maken, door het bos, chocolademelk met slagroom en zo kan ik nog wrl even doorgaan. Vind de kleding in die periode ook altijd leuker, vesten, sjaals etc. Pascale X

  • Stephanie Koster
   september 3, 2014 at 7:58 pm Beantwoorden

   Helemaal mee eens Pascale! ik draag ook graag leuke lange broeken, vesten (van die grote vooral) en sjaals. Binnenkort maar weer eens shoppen ๐Ÿ˜‰

   X

 • Lynda
  september 3, 2014 at 5:38 pm Beantwoorden

  gewoon in meegaan, genieten van de nazomer en dan door naar de indiean summer en zo hop de herfst in, maakt ons niet uit toch? ๐Ÿ˜‰

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>