Used before category names. Lifestyle

En snel wordt het herfst

En snel wordt het herfst

Ook voor mij is het “werk” leven weer begonnen. Na vier weken vakantie te hebben gehad viel het me gisteren op mijn fiets op hoe de natuur langzaam over gaat in de herfst. Ieder jaargetijde heeft iets. Ook al heb ik liever nog een paar weken zon en warmte, de Herfst heeft ook zo zijn charmes. De dauw op de weilanden, het groen buiten wat langzaam verkleurd. Laten we hopen op een mooie nazomer. Mijn mannen genieten van andere dingen en maakt het allemaal niet zoveel uit 😉

Looking through the lens of my camera I see the natural beauty meet in the fall

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
veranderingen in huis

Leave a reply

Comments

prachtige foto's Steef!!! je ziet en voelt inderdaad al een beetje de herfst aankomen… hopenlijk toch eerst nog een heerlijk nazomer 😉

Inderdaad prachtige foto's! Ik hoop ook echt nog op een mooie nazomer, maar ik vind de herfst ook mooi.
Fijne dag!
Liefs Cindy

Wat een mooie foto's Steef!

Ik hoop ook nog heel even het zomer gevoel vast te houden, maar eigenlijk voelt het al heel anders.
X

Stephanie, wat een mooie fietsroute heb jij naar je werk! Van mij mag het zonnetje ook nog lang zijn best blijven doen. Hoewel, de herfst met zijn prachtige, warme kleuren en dan die heerlijke geur van rottende bladeren…

Liefs Marloes

    Het is zeker een mooie route die ik fiets. Heb zo vaak gedacht neem mijn camera mee en dat had ik nu dus ook gedaan 😉 Komend weekend maar weer eens in het bos kijken, daar staan vast al weer paddestoelen!

Mooie foto's! Ik hou van de verschillende jaargetijden, vooral de herfst en het voorjaar. Straks weer lekker binnen gezellig maken, door het bos, chocolademelk met slagroom en zo kan ik nog wrl even doorgaan. Vind de kleding in die periode ook altijd leuker, vesten, sjaals etc. Pascale X

gewoon in meegaan, genieten van de nazomer en dan door naar de indiean summer en zo hop de herfst in, maakt ons niet uit toch? 😉