interieur trends 2014

Door middel van deze moodboards wil ik jullie 3 trends laten zien op (Scandinavisch) woongebied voor het komende jaar.

De eerste is de Pastel trend. Pastels kwamen vorig jaar ook al een beetje naar voren maar toen nog in combinatie met fluor accenten. Voor dit voorjaar is de fluor redelijk passé en hebben veel woonmerken de pastel tinten mee genomen in hun collectie, zowel in accessoires, kussens, verlichting maar ook zijn de poeder kleuren toegepast op meubels (krukjes, stoelen). In combinatie met veel wit en in je interieur vind ik het een prachtige lieflijke wat zoete uitstraling geven. Een tikje romantisch ook. Als je pastels in in combinatie doet met wit en zwart kan het zelfs heel stoer zijn. Het zwarte maakt het stoer.

Collage twee is de koper trend. Ook deze trend was vorig seizoen al up-coming maar vindt steeds verder zijn weg, gevolgd (in lichte mate) door goud. Koper zorgt voor een warme touche in je huis. Dit materiaal moet je (naar mijn idee) niet te veel doorvoeren maar hier en daar één item is prachtig . Het kan chique staan maar ook eenvoudig. Het koper van nu is zeker niet meer oubollig. De Kitchen Aid in koper staat hoog op mijn wishlist. Wat een beauty! Handige tip: check de Bijenkorf winkel Kortingscode.nl voor een mogelijke kortingscode op deze Kitchen Aid in het koper!

Collage drie, zwart-wit. Als Scandinavisch interieur liefhebber hoef ik daar niets aan toe te voegen. Zwart-wit is tijdloos en zal altijd blijven. Hou je van deze Scandinavische stijl en wil je deze stijl doorvoeren in je interieur zorg dan ook voor de juiste accessoires en verlichting zodat je huis niet koud en kil wordt. Verlichting is de belangrijkste factor in je huis, het maakt of breekt je huis. Laat je goed informeren bij de aanschaf van lampen. Veel bedrijven kunnen een verlichtingsplan voor je maken.

9 thoughts on “interieur trends 2014

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *