instameet Rotterdam
Interior

Instameet in Rotterdam bij World of Blends

instameet Rotterdam

instameet Rotterdam

instameet Rotterdam

instameet Rotterdam

instameet Rotterdam

Saaie blog maand

En zo is het alweer Juli en is de zomer begonnen, hoe lang heb ik hier al niet naar uitgekeken. Juni was een tamelijk saaie maand op blog gebied zie ik πŸ˜‰ Ik deelde niet veel met jullie. Zoals vaker is er de afgelopen maand weer meerdere keren door mijn hoofd gegaan wel of niet doorgaan te gaan met mijn blog. Deze jaarlijks terugkerende dip zet mij er nog steeds niet toe om te stoppen. Tuurlijk ga ik door! Voor zolang ik het nog leuk vind en tijd heb, why not? Er valt nog genoeg moois met jullie te delen. Zoals mijn instameet van afgelopen zaterdag in Rotterdam.

Instameet in Rotterdam

Afgelopen zaterdag had ik dus een Instameet in Rotterdam met 10 vrouwen die ik allen ken via Instagram. Althans, dit is niet helemaal waar. Van de 10 kende ik er 6 niet, 4 andere had ik al eens eerder ontmoet. Het was mijn eerste instameet en ik moet zeggen dat deze heel goed bevallen is.
De uitnodiging kwam een paar weken terug van Edith. Voor mij totaal onverwacht want ik ben niet zo’n insta tijger πŸ˜‰ Hoe leuk dus als er niet alleen naar aantallen volgers wordt gekeken maar gewoon naar hoe jij bent πŸ™‚ Ik heb eigenlijk geen idee waar Edith op uitgenodigd heeft, dat doet er ook niet toe. De match was perfect was resulteerde in een paar uur gezelligheid met heel veel geklets en oeh en ahs (zoveel moois te zien).

instameet Rotterdam

instameet Rotterdam

instameet Rotterdam

instameet Rotterdam

instameet Rotterdam

World of Blends

Edith ken ik van haar webshop World of Blends, ik volg haar al jaren. In haar interieur shop verkoopt zij prachtige Berber kleden, Tamegroute aardewerk, plaids, kussens en nog veel meer moois die zij allen tegen is gekomen tijdens haar reizen. Edith is stewardess en ziet veel πŸ˜‰ De prachtige vloerkleden en Berber kussens van World of Blends heb je vast wel eens voorbij zien komen op Instagram, op grote accounts als die van Theo-Bert Pot en Sabrina Visual. Twee weken terug won ik heel toevallig een prachtig berber kussen met een give-away op dit laatst genoemde account, hoe tof is dat!

shoppen in Rotterdam

Voor de Instameet hebben Andrea, Linda en ik nog afgesproken om even samen Rotterdam centrum in te gaan. De sale was begonnen, wat er voor zorgde dat we nog een paar mooie spullen hebben kunnen scoren (oa. het vestje bij Sissy-boy op de foto). Met 30+ graden liepen wij zwetend door de stad. Maar hΓ©, je moet er iets voor over hebben πŸ˜‰

Rotterdam

Rotterdam

instameet Rotterdam

Rotterdam

nieuwe mensen ontmoeten

Nieuwe mensen ontmoeten blijft leuk. Zo wil ik iedereen bedanken voor een ontzettend leuke dag / avond.
Edith bedankt voor het heerlijke eten wat je hebt klaar gemaakt, je gastvrijheid en dat we van je mooie huis mochten genieten (wat een inspiratie!).

@anneke_muybienblog
@lin_terieur
@mommylovestyling
@jet.vandergraaf
@estherschulting
@studio.sab
@sabrinavisual
@josvraamt
@mrs_eastmeetswest
en last but not least @worldofblends

Ladies it was nice meeting you! Op naar een volgende keer πŸ™‚

Mijn gewonnen kussen, is het geen plaatje!?

-> -> ->

berber kussen

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

16 Comments on “Instameet in Rotterdam bij World of Blends

 1. Zo leuk om te lezen dat de meet geslaagd was. Zo heb ik het zelf ook ervaren, maar je weet natuurlijk nooit hoe dit bij anderen valt. Trouwens mijn selectie van genodigden was gebaseeerd op wie ik zelf leuk zou vinden om te ontmoeten. Ik probeer met alles wat ik doe (ook op social media) uit te gaan van mijn gevoel. Het aantal volgers is altijd irrelevant. Bedankt voor deze lieve Blog. En voor iedereen een mooie zomerβ˜€οΈ

  1. Super leuk Edith en graag gedaan πŸ˜‰
   Jij ook een mooie zomer met man en kids (leuke man en dochters heb je).

   X Stephanie

 2. Was leuk je weer te zien Coos!
  Mooie blog heb je ervan gemaakt over Rotterdam(voelt voor mij als thuis 010)
  Te gek heh die gastvrijheid van lieve Edith, superleuke zaterdagmiddag zo.
  Je vintage berber kussen staat prachtig ook.
  Until we meet again!
  X Sabrina

  1. Vond het ook heel leuk en super gezellig. Tot een volgende keer (misschien is Den Haag een leuke optie).
   Fijne maand met je mannetje!

   X Stephanie

 3. Wat een mooi rijtje en leuke blog om te lezen. In had er graag tussen gestaan maar had een feestje van mijn 9-jarige en daar kan geen enkele Insta meet tegenop ?. Wie weet een volgende keer!

  1. Wie weet Linda! zou het leuk vinden je een keer te ontmoeten.
   Dat je er niet was was jammer maar heel begrijpelijk uiteraard πŸ˜‰

   Groetjes en tot op insta iig,

   Stephanie

  1. Lijkt me super leuk Anneke! Vond het ook leuk je weer eens te zien en te spreken πŸ™‚

   Tot snel weer een X
   Stephanie

 4. Wat een leuke blog over de TOFFE insta-meetup georganiseerd door Edith van @worldofblends!
  Leuke groep vrouwen ook, was meteen gezellig.
  Ik ben nog steeds aan het nagenieten!
  Mooi ook je foto’s!!
  Hopelijk tot volgende keer!

  Liefs,

  Jos @josvraamt

  1. Het was echt geslaagd he. En toch knap als je zoveel mensen niet kent en het lijkt alsof je elkaar al jaren kent πŸ˜‰ Althans zo voelde het voor mij.
   Hopelijk tot snel weer een keer Jos. Vond het leuk je ontmoet te hebben.

   Groetjes,

   Stephanie

 5. Klinkt als een hele geslaagde Instameet, moet ook haast wel als ik de namen van je lijstje lees. Alleen maar leuke mensen. En prachtige spullen bij Edith, staat al heel lang een kleed (die oranje, creme-achtige) op mijn lijstje maar ja.. er komen steeds andere – net weer belangrijkere zaken tussendoor .. Fijne week Stephanie, X

  1. Sorry dat ik je reactie nu pas lees Gertrud, die kleden zijn super mooi he! Ik zou er ook wel één willen maar tja, nooit geld “over” voor dit soort dingen πŸ˜‰ Wie weet, ooit een dag, of speciaal er voor sparen.
   De meet was super tof, een deel van de mensen kende ik niet maar het leek alsof ik ze al jaren kende. Altijd leuk als je dezelfde passie deelt.
   Ik wil ook nog steeds een keer bij jou langs komen hoor. Maar een keer een datum afspreken? πŸ˜‰
   Fijne woensdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *