Instagram home tour #2

Tweede keer Insta home tour en dit keer bij niemand minder dan Renata van Curated_by contributor @lapetitemag in Australië. Ik volgde Renata nog niet maar zag haar afgelopen week voorbij komen op de Franse blog Vert Poussin. De foto’s trokken direct mijn aandacht door de styling, kleur gebruik (hoofdzakelijk zwart/wit) en product gebruik. Meerdere producten zijn verkrijgbaar bij Coos-je zoals o.a. het houten haasje van OYOY (ook verkrijgbaar in Kerst Elf uitvoering), de Paperbag van Be-poles (weer besteld en zeer binnenkort weer leverbaar), de houten Dala paardjes (niet in mijn webshop maar zie mijn Instagram, je kunt me hier over mailen), en diverse producten van Luckyboysunday. Het kussen van Little Red Stuga staat ook op mijn verlanglijstje voor in mijn shop ♡
Kijk en beoordeel zelf. Waarschijnlijk gaan jullie haar ook direct volgen (als jullie dit al niet deden ☺)
Fijne zondag!

3 thoughts on “Instagram home tour #2

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *