Instagram home tour #2

Instagram home tour #2

Tweede keer Insta home tour en dit keer bij niemand minder dan Renata van Curated_by contributor @lapetitemag in Australië. Ik volgde Renata nog niet maar zag haar afgelopen week voorbij komen op de Franse blog Vert Poussin. De foto’s trokken direct mijn aandacht door de styling, kleur gebruik (hoofdzakelijk zwart/wit) en product gebruik. Meerdere producten zijn verkrijgbaar bij Coos-je zoals o.a. het houten haasje van OYOY (ook verkrijgbaar in Kerst Elf uitvoering), de Paperbag van Be-poles (weer besteld en zeer binnenkort weer leverbaar), de houten Dala paardjes (niet in mijn webshop maar zie mijn Instagram, je kunt me hier over mailen), en diverse producten van Luckyboysunday. Het kussen van Little Red Stuga staat ook op mijn verlanglijstje voor in mijn shop ♡
Kijk en beoordeel zelf. Waarschijnlijk gaan jullie haar ook direct volgen (als jullie dit al niet deden ☺)
Fijne zondag!

3 thoughts on “Instagram home tour #2

 • Aggy
  december 22, 2013 at 2:42 pm Beantwoorden

  Nou idd Steef, ziet er prachtig uit! Mooie post en wat een inspiratie!

  liefs Aggy

 • Henny van der Wal
  december 22, 2013 at 8:50 pm Beantwoorden

  Wow, prachtig. Ik hou hiervan…..heerlijke, inspirerende foto´s.
  Lieve groet,
  Henny

 • Pure by me
  december 22, 2013 at 10:41 pm Beantwoorden

  Super..geen woorden voor..
  Groetjes Chris

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>