Used before category names. Kids

Instagram home tour #2

Instagram home tour #2

Tweede keer Insta home tour en dit keer bij niemand minder dan Renata van Curated_by contributor @lapetitemag in Australië. Ik volgde Renata nog niet maar zag haar afgelopen week voorbij komen op de Franse blog Vert Poussin. De foto’s trokken direct mijn aandacht door de styling, kleur gebruik (hoofdzakelijk zwart/wit) en product gebruik. Meerdere producten zijn verkrijgbaar bij Coos-je zoals o.a. het houten haasje van OYOY (ook verkrijgbaar in Kerst Elf uitvoering), de Paperbag van Be-poles (weer besteld en zeer binnenkort weer leverbaar), de houten Dala paardjes (niet in mijn webshop maar zie mijn Instagram, je kunt me hier over mailen), en diverse producten van Luckyboysunday. Het kussen van Little Red Stuga staat ook op mijn verlanglijstje voor in mijn shop ♡
Kijk en beoordeel zelf. Waarschijnlijk gaan jullie haar ook direct volgen (als jullie dit al niet deden ☺)
Fijne zondag!
Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
my week on Instagram

Leave a reply

Comments

Nou idd Steef, ziet er prachtig uit! Mooie post en wat een inspiratie!

liefs Aggy

Wow, prachtig. Ik hou hiervan…..heerlijke, inspirerende foto´s.
Lieve groet,
Henny

Super..geen woorden voor..
Groetjes Chris