Photography

(Insta) Fotomagneten

Onze papa des huizes is verwend afgelopen zondag. Naast de zelfgemaakte knutsels (een houten Pacman en spook en chocola met nootjes), een messenset speciaal voor gebruik met bbq-en (mannen en hun BBQ), nog een leuk persoonlijk kadootje, fotomagneten, gemaakt van Instagram foto’s van de kids. Ze hangen grappig aan de afzuigkap, aangezien wij geen stoere koelkast hebben staan of een magnetron die plakt.
De magneetjes zijn gesponsord door Webprint.nl, een veelzijdige online fotoservice. Je kunt er met je eigen digitale (Instagram) foto’s zelf fotoalbums, fotoagenda’s, fotokalenders, originele kaarten en nog veel meer mooie fotoproducten maken. Met het speciale bewerkingsprogramma bestel je heel snel en eenvoudig. Tip ! Webprint.nl heeft ook een eigen blog waarop heel veel foto tips staan. Leuk en leerzaam.

Van Webprint.nl mag ik een setje foto magneten weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Alleen maar een reactie achter laten op mijn blog en/of Webprint.nl gaan volgen op Facebook. Over een week kies ik een winnaar uit! Doen jullie mee?
De winnaar is ondertussen bekend, Alet Venhuizen uit Frankrijk. Neem je even contact met mij op? Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier ermee!

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

8 Comments on “(Insta) Fotomagneten

  1. Ik wil wel graag mee doen (als dat kan tenminste want ik woon in Frankrijk namelijk).
    Anders ook geen probleem hoor.
    Ik vind het in ieder geval een leuk idee voor een persoonlijk kadootje.
    Groetjes
    Alet

  2. Oh Steph, wat leuk. Mart is eindelijk onze keuken aan het installeren en ze zullen leuk staan op mijn zilvergrijze koelkast met fotootjes van de kleinkinderen, daar zocht ik nog een plekje voor. Zo heb ik ze toch dicht bij me, want ik mis ze wel hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *