(Insta) Fotomagneten

Onze papa des huizes is verwend afgelopen zondag. Naast de zelfgemaakte knutsels (een houten Pacman en spook en chocola met nootjes), een messenset speciaal voor gebruik met bbq-en (mannen en hun BBQ), nog een leuk persoonlijk kadootje, fotomagneten, gemaakt van Instagram foto’s van de kids. Ze hangen grappig aan de afzuigkap, aangezien wij geen stoere koelkast hebben staan of een magnetron die plakt.
De magneetjes zijn gesponsord door Webprint.nl, een veelzijdige online fotoservice. Je kunt er met je eigen digitale (Instagram) foto’s zelf fotoalbums, fotoagenda’s, fotokalenders, originele kaarten en nog veel meer mooie fotoproducten maken. Met het speciale bewerkingsprogramma bestel je heel snel en eenvoudig. Tip ! Webprint.nl heeft ook een eigen blog waarop heel veel foto tips staan. Leuk en leerzaam.

Van Webprint.nl mag ik een setje foto magneten weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Alleen maar een reactie achter laten op mijn blog en/of Webprint.nl gaan volgen op Facebook. Over een week kies ik een winnaar uit! Doen jullie mee?
De winnaar is ondertussen bekend, Alet Venhuizen uit Frankrijk. Neem je even contact met mij op? Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier ermee!

8 thoughts on “(Insta) Fotomagneten

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *