Industriële lampen

Industriële lampen

Jack zijn kamer wordt steeds leuker. Afgelopen zaterdag arriveerde de lampen van Industriële lampen online.nl als finishing touch. Op een paar (kleine) dingen na is zijn kamer nu zo goed als af. Zijn bed moet nog om timmert worden, wel of niet overgordijnen is nog steeds de vraag en ik wil graag een String pocket wandrekje in het grijs boven zijn bed. De metalen wandplankjes van Ikea in het geel zijn ook nog een optie (wel goedkoper). Terugkomend op de lampen, zijn ze niet tof?! Bewust koos ik niet voor de kleuren wit of zwart maar lichtblauw wat leuk matcht met het behang. Op de foto’s kleurt de stoere bureaulamp een beetje groen maar dat is hij niet. De plafondlamp neigt iets naar het grijze maar vind ik niet storend. Vorige week heb ik zijn paddestoel lamp verkocht, deze was niet meer voor zijn leefdtijd (zo jammer!!!). Maar gelijk heeft hij wel, zijn nieuwe lampen passen veel meer bij een stoere jongen van 8 jaar!

Last saturday the new lamps for Jack’s bedroom make-over arrived. I ordered them at industriële lampen online.nl I’m very happy with the color light blue of both lamps. They match very well with the wallpaper Mountains from Fine Little Day, which I ordered at Photowall Sweden. His room is almost finished now.

7 thoughts on “Industriële lampen

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>