Used before category names. Interior

Industriële lampen

Industriële lampen

Jack zijn kamer wordt steeds leuker. Afgelopen zaterdag arriveerde de lampen van Industriële lampen online.nl als finishing touch. Op een paar (kleine) dingen na is zijn kamer nu zo goed als af. Zijn bed moet nog om timmert worden, wel of niet overgordijnen is nog steeds de vraag en ik wil graag een String pocket wandrekje in het grijs boven zijn bed. De metalen wandplankjes van Ikea in het geel zijn ook nog een optie (wel goedkoper). Terugkomend op de lampen, zijn ze niet tof?! Bewust koos ik niet voor de kleuren wit of zwart maar lichtblauw wat leuk matcht met het behang. Op de foto’s kleurt de stoere bureaulamp een beetje groen maar dat is hij niet. De plafondlamp neigt iets naar het grijze maar vind ik niet storend. Vorige week heb ik zijn paddestoel lamp verkocht, deze was niet meer voor zijn leefdtijd (zo jammer!!!). Maar gelijk heeft hij wel, zijn nieuwe lampen passen veel meer bij een stoere jongen van 8 jaar!

Last saturday the new lamps for Jack’s bedroom make-over arrived. I ordered them at industriële lampen online.nl I’m very happy with the color light blue of both lamps. They match very well with the wallpaper Mountains from Fine Little Day, which I ordered at Photowall Sweden. His room is almost finished now.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Vrijdag favoriet

Leave a reply

Comments

Heel mooi, de lamp is supercool. Maar de Moomins maken het af! 🙂

Ziet er echt super uit… Echt stoer!!!! succes met de allerlaatste kleine details 😉 ben benieuwd welk wandrek het gaat worden…

Wauw, wat een gave (stoere!) lampen. Staan prachtig.

Wat is het een stoere kamer geworden! de lampen zijn een goede keuze, mooi die kleur.

Great Blog!

Wij verzorgen ook de aanleg van nieuwe leidingen, ook hier is onze loodgieter uit Wassenaar onmisbaar.
Een erkende loodgieter is vakkundig en weet precies elke klus op te lossen.
Indien u een lek heeft, heeft u natuurlijk geen minuut meer te verliezen! Voor spoed belt u ons op 070-20925103 .

for more: http://loodgietercentralewassenaar.nl