Used before category names. Interior

in my kitchen

in my kitchen

De wandkast in onze keuken heb ik twee jaar geleden laten maken door een bevriend timmerman van ons. Een eenvoudige vakkenkast op maat gemaakt van MDF. Tot de dag van vandaag ben ik er nog steeds blij mee. Echter heb ik ondertussen wel weer mijn bedenkingen over de iets wat saaie witte muur waar hij aan hangt. Ik zie online zoveel mooie Scandinavische keukens voorbij komen. En de twijfel slaat (weer) toe… witte tegels erop of niet?
Het gekleurde brocante servies heeft ondertussen plaats gemaakt voor een verzameling jaren 70 servies. Veelal in de kleuren bruin, zwart en creme.

***********

I made this photos in my (Scandinavian looks) kitchen. The shelf is made by a friend of us.

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
winter fotografie

Leave a reply

Comments

Ik denk dat tegels op die muur heel erg mooi kan zijn!

Ik vind gekleurd servies prachtig, maar dit zeker net zo mooi. Prachtig, ik hou ervan. Vriend niet, dus bij ons staat wat jaren 70 servies wat ik eerst een ander kleurtje (moet) geven. En ik vind het mooi zoals het is. Ik hou eigenlijk niet zo van tegels.