De wandkast in onze keuken heb ik twee jaar geleden laten maken door een bevriend timmerman van ons. Een eenvoudige vakkenkast op maat gemaakt van MDF. Tot de dag van vandaag ben ik er nog steeds blij mee. Echter heb ik ondertussen wel weer mijn bedenkingen over de iets wat saaie witte muur waar hij aan hangt. Ik zie online zoveel mooie Scandinavische keukens voorbij komen. En de twijfel slaat (weer) toe… witte tegels erop of niet?
Het gekleurde brocante servies heeft ondertussen plaats gemaakt voor een verzameling jaren 70 servies. Veelal in de kleuren bruin, zwart en creme.

***********

I made this photos in my (Scandinavian looks) kitchen. The shelf is made by a friend of us.

2 thoughts on “in my kitchen

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *