Interior

in my kitchen

De wandkast in onze keuken heb ik twee jaar geleden laten maken door een bevriend timmerman van ons. Een eenvoudige vakkenkast op maat gemaakt van MDF. Tot de dag van vandaag ben ik er nog steeds blij mee. Echter heb ik ondertussen wel weer mijn bedenkingen over de iets wat saaie witte muur waar hij aan hangt. Ik zie online zoveel mooie Scandinavische keukens voorbij komen. En de twijfel slaat (weer) toe… witte tegels erop of niet?
Het gekleurde brocante servies heeft ondertussen plaats gemaakt voor een verzameling jaren 70 servies. Veelal in de kleuren bruin, zwart en creme.

***********

I made this photos in my (Scandinavian looks) kitchen. The shelf is made by a friend of us.

Mijn naam is Stephanie Koster, 50 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

2 Comments on “in my kitchen

  1. Ik vind gekleurd servies prachtig, maar dit zeker net zo mooi. Prachtig, ik hou ervan. Vriend niet, dus bij ons staat wat jaren 70 servies wat ik eerst een ander kleurtje (moet) geven. En ik vind het mooi zoals het is. Ik hou eigenlijk niet zo van tegels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *