Icecream bandits

Icecream bandits

IMG_4531 Icecream bandits

IMG_4540 Icecream bandits

IMG_4510 Icecream bandits

IMG_4527 Icecream bandits

Icecream bandits

Icecream bandits

Naast het tonen van mooie (Scandinavische) interieurs houd Coosje ook veel van fashion en dan niet alleen voor volwassenen. Icecream bandits is een een vlot nieuw Nederlands label die een handgemaakte kinderkledinglijn hebben uitgebracht voor alle stoere kids!
De stoffen zijn met veel zorg uitgezocht, ze zijn zacht, comfortabel en bijna alle items zijn unisex. Makkelijk te combineren dus voor jongens en meisjes!
Basic kleuren, zachte stoffen en natuurlijk leuk om te dragen. Wat willen we nog meer.
Omdat hun lijn nu alleen nog maar tot 6 jaar gaat en mijn kinderen ondertussen al ouder zijn heb ik gekozen voor de kol sjaal Mees in de kleuren grijs en mosterdgeel. Een stoer item die je nu al kunt gebruiken in de winter om je nek maar zeker zo leuk als het voorjaar straks zijn intrede doet. Jack vind hem ook tof als beanie.

Kol sjaal Mees is er in de kleuren mosterdgeel, grijs, zwart en vanilla. De stof heeft een spikkel die het net even wat bijzonders geeft!

Naast de sjaal heeft Icecream bandits een coole harem broek, een leuke rok en een toffe sweater. Van mij mogen ze ook voor volwassenen gaan maken 😉 Just my style!

Kijk voor dit toffe merk op de site Icecream bandits

Fotografie Stephanie Koster / model Jack

3 thoughts on “Icecream bandits

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>