Interior

how to sell a house

Hoe verkoop je een huis sneller en beter in tijden van economische crisis?

Uw woning sneller verkopen tegen een goede prijs? Verkoopstyling loont.

De Zweedse Makelaars site Fantastic Frank pakt de styling echter iets anders aan dan de meeste Nederlandse verkoop stylistes.
Voor alle twee valt iets te zeggen…. Al denk ik persoonlijk dat kapotte jaloezieën en gebladderde muren op de Nederlandse markt niet helemaal werken.
Verkoop styling vergroot aanzienlijk de kans om uw woning te verkopen tegen de beste prijs, door de woning professioneel te laten restylen en te fotografen.
Een eerste beoordeling en een beknopt advies tijdens een bezoek leiden al tot een aanzienlijke verbetering van de presentatie van uw woning.
U beschikt meteen over de essentiële, praktische adviezen voor een opvallende en verkoopbevorderende presentatie, zowel bij bezichtigingen als op internet.
De verkoopstyliste maakt uw woning samen met u verkoopklaar en zorgt ervoor dat de woning voor een breed publiek aantrekkelijk is, optimaal wordt gepresenteerd, en met minimale middelen in een korte tijd een geweldig resultaat wordt behaald.
 De voordelen van een professionele woningpresentatie:
– De woning trekt een bredere doelgroep aan op Funda en op de website van de makelaar.
– Een aantrekkelijke woning zorgt voor meer bezichtigingen.
– Hoe meer bezichtigingen des te meer biedingen, wat zorgt voor een snellere verkoop.
– Een aansprekende en aantrekkelijke woning levert uit onderzoek vaak een hogere verkoopprijs op.
Tijdens een bezoek aan uw woning ontvangt u mondeling tips,  adviezen voor binnen en buiten over o.a. meubelopstelling, depersonaliseren, kleurgebruik, accessoires, opruimen en hoe ruimte en rust te creëren. Deze werkwijze is speciaal bedoeld als “finishing touch” vlak voor bezichtigingen en voorafgaande aan het maken van de foto’s voor brochures en internet presentatie.
Een bureau in de omgeving Amsterdam, Leiden, Alphen aan den Rijn die Verkoop styling doet is Way2style. Bianca Wesselius, van Way2style is een zeer gedreven persoon die u de juiste adviezen kan geven. Voor het totale plaatje, kijk eens op haar site.
Bent op zoek naar een mooie, ruime ééngezinswoning in de Randstad? Of kent u iemand die op zoek is, ons huis staat sinds kort te koop. Op Funda te vinden onder de link Kievit 6, Leimuiden.

This article is about staging for homes. Because I have a lot of text this time I would ask you to click the translate button.

photo source Fantastic Frank

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

4 Comments on “how to sell a house

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *