home to inspire
Interior

HOME TO INSPIRE ~ Swedish interior with flair

 

Home to inspire

Het werd wel weer eens tijd voor een mooi Zweeds interieur, en dit keer een home to inspire! Geen Kerst want daar ben ik nog niet aan toe merk ik. Wie van jullie wel? Op zolder heb ik al een paar keer naar de Kerst spullen staan staren maar ik neem me voor het nog even een paar weken uit te stellen. Op veel Zweedse en Deense Instagram accounts zie ik al veel voorbij komen. De Advent is begonnen (waar ik niet aan mee doe) maar daardoor zie je ook veel inspiratie langs komen. Leuk! maar voor mij niet weg gelegd. Ik versier altijd wel wat in huis maar altijd vrij ingetogen. Dat ingetogen verveelt me dan ook al weer na 1,5 week en dan heb ik het liever nog voor de Kerst de deur uit #oeps! Neem een Kerstboom, super leuk! maar wat een toestand. Er één gaan uitzoeken, verslepen naar huis, optuigen…. bah, ik word er niet vrolijk van. Er naar kijken, dat wel! Dus binnenkort toch maar een rondje door de Bosrand en/of Instratuin πŸ˜‰

 

Zweeds interieur met flair

Het Zweedse interieur wat ik dit keer vond staat te koop op de makelaarssite Historiska Hem, nog steeds mijn meest favoriete site m.b.t. fantastische interieur inspiratie. Het interieur spreekt voor zich al zeg ik het zelf. Een goede mix van nieuwe spullen en vintage items, geen overdaad aan spullen, niet te minimalistisch, wel overwogen uitgezochte items, geen showroom en geheel eigen stijl met een vleugje self-made art. Naast alle kleur overdaad van tegenwoordig ook wel fijn een huis zonder kleur. I love it! Ik zou bijna zeggen, zonde dat deze mensen verhuizen! Maar ze krijgen vast een ander mooi huis wat er nog mooier uit gaat zien πŸ™‚

Thuis zijn wij ook lekker op weg (eindelijk) en wordt het huis steeds meer en meer ons thuis. Ik ben er al zo blij mee! In de volgende blog beloof ik echt weer een keer eigen foto’s te delen (met een vleugje Kerst sfeer) van ons eigen huis.

 

Voor nu een fijn weekend allemaal!

 

fotobron : Historiska Hem

 

 

p.s. ik heb niets tegen kleur in huis! Alleen lijkt het er momenteel een beetje op dat je niet helemaal van deze tijd bent als je geen kleuren toepast πŸ˜‰

 

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “HOME TO INSPIRE ~ Swedish interior with flair

 1. Wow dat hertje mooie blikvanger op de muur.
  Hier wel al kerstig,maar klaar niet echt.Buitentafel is nog saai,maar net een Nordmannetje gescoord bij Welkoop daarvoor.
  Als ik kerstgroen los koop,heb ik voor 5 euro 3 armzalige takjes.
  Nu hele boom voor 15 euro.
  Kan ik mijn creatieve geest weer aanzetten.

  1. Hier in huis nog steeds niet heel veel aan Kerst gedaan Monica πŸ˜‰ Ik stel het zo lang mogelijk uit … Weet hoe ik ben, na 2 weken ben ik het hele circus weer zat haha… Zag jouw creaieve creaties al voorbij komen op FB, leuk hoor!

  1. dat heb ik dus precies hetzelfde! ben al diverse keren met kleurenstalen thuis gekomen en iedere keer denk ik doe toch maar niet πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *