Used before category names. Interior

home again

home again

IMG_2247

IMG_2254

IMG_2249

IMG_2253

IMG_2264

IMG_2251

IMG_2252

IMG_2262

IMG_2261

IMG_2260

IMG_2266

IMG_2265

Na een vakantie is het ook altijd weer fijn om thuis te komen. De was is weer gedaan, de spullen zijn allemaal weer opgeborgen, tijd om lekker te rommelen in en om het huis. Zo liep ik gisteren weer in de mijn favoriete Kringloop, kocht ik bloemen en snoeide ik in de tuin de druif. Heerlijk! Maandag weer aan het werk maar mijn jongens zijn nu nog een paar weken vrij. We blijven nog even in de zomer modus dus (wat betekent relaxen in de ochtenden) #zolekker

fotografie Stephanie Koster

Used before post author name.
Mijn naam is Stephanie Koster, happy 40-tiger, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van mijn kids. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.
Toscane, Italië deel 1

Leave a reply

Comments

Leuk om het puntje van een roljaloezie te zien op de 10e foto! Geeft altijd een fijne schaduw in huis tegen het zonlicht en je creëert ook nog eens een mooie sfeer in huis.

Leuke sfeer in dit blogartikel. Doet me denken aan het Finse merk Italo waar je erg strakke en minimalistische interieur eigenschappen in terug ziet, altijd fijn fijn fijn wonen zo!

Mooie sfeer impressies. Op de 2e foto zou een mooie raambekleding het interieur helemaal afmaken. Extra lichtval met schaduw over de stoelen zou mooi vallen!

Mooie close ups en een leuk geschreven blog. Ook het rolgordijn heeft een leuke vintage uitstraling. Bedankt voor de inspiratie