Lifestyle

Herfst op de fiets!

Iedere donderdag fiets ik samen met Beer zo’n 6 km naar dyslexie training. De afgelopen weken kwam de herfst al door maar scheen de zon nog volop. We houden ons hart vast voor morgen. Als ik nu naar buiten kijk en luister (donder en regen tegen het raam) denk ik val maar nu dan hebben we dit morgen niet πŸ˜‰ De nazomer is voorbij en de Herfst is in volle gang. De (nieuwe) Hunter laarzen die ik overnam van Stephanie Pelzer / Neon Groen zijn vandaag, precies op het juiste moment binnen gekomen!

foto’s zijn van 2 / 3 weken terug.

Mijn naam is Stephanie Koster, 51 jaar, moeder van 3 jongens en al jaren gelukkig getrouwd met de vader van deze mannen. Ik blog vanaf 2011 over veelal Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en ons dagelijkse leven. Naast het constant veranderen van ons huis hou ik ook heel erg van fotografie en bezoekjes brengen aan kringloopwinkels, rommelmarkten en andere leuke plekken.

6 Comments on “Herfst op de fiets!

  1. Volgens mij is het vandaag wel redelijk droog gebleven voor je gelukkig! Fijn die Hunter regenlaarzen, zo ga je in stijl door de regen. Ik weet niet of je vaak door de regen moet fietsen? Jij lijkt me ook niet het Agu regenpaktype :-). Je zou anders echt eens moeten kijken op hipinderegen.nl. Daar staan me toch hippe lange regenjassen op. Je zou spontaan zin krijgen in fietsen in een flinke regenbui. Mooie foto's weer gemaakt ook. Pascale X

    1. Bedankt voor de tip Pascale! Ik doe bijna alles op de fiets en ben in het bezit van zo'n vreselijke, stinkende regencape. Er zijn meer moeders op school met zo'n afgrijselijk ding πŸ˜‰ Er werd me zelfs een keer gevraagd of ik mijn Cachareletje weer aan had! Laat Jean Bousquet het maar niet horen πŸ˜‰

  2. Wat stoer dat jullie elke week op de fiets gaan! Ik zit ook veel op de fiets met de kindjes, zo heerlijk. Alleen even wennen aan het gure herfstweer. Zomer is toch meer mijn seizoen πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *