Herfst op de fiets!

Herfst op de fiets!

Iedere donderdag fiets ik samen met Beer zo’n 6 km naar dyslexie training. De afgelopen weken kwam de herfst al door maar scheen de zon nog volop. We houden ons hart vast voor morgen. Als ik nu naar buiten kijk en luister (donder en regen tegen het raam) denk ik val maar nu dan hebben we dit morgen niet πŸ˜‰ De nazomer is voorbij en de Herfst is in volle gang. De (nieuwe) Hunter laarzen die ik overnam van Stephanie Pelzer / Neon Groen zijn vandaag, precies op het juiste moment binnen gekomen!

foto’s zijn van 2 / 3 weken terug.

6 thoughts on “Herfst op de fiets!

 • Alet Venhuizen
  oktober 9, 2014 at 6:24 pm Beantwoorden

  Mooie foto's en mooi weer! Inderdaad niet te vergelijken met het weer van de laaste paar dagen. Regen komt hier met bakken uit de hemel.

 • Indruk
  oktober 9, 2014 at 7:31 pm Beantwoorden

  Volgens mij is het vandaag wel redelijk droog gebleven voor je gelukkig! Fijn die Hunter regenlaarzen, zo ga je in stijl door de regen. Ik weet niet of je vaak door de regen moet fietsen? Jij lijkt me ook niet het Agu regenpaktype :-). Je zou anders echt eens moeten kijken op hipinderegen.nl. Daar staan me toch hippe lange regenjassen op. Je zou spontaan zin krijgen in fietsen in een flinke regenbui. Mooie foto's weer gemaakt ook. Pascale X

  • Stephanie Koster
   oktober 9, 2014 at 8:05 pm Beantwoorden

   Ik ga morgen eens even kijken op die site Pascale! ik fiets ook door de regen, beetje in hippe stijl kan geen kwaad πŸ˜‰ #NOAGU

  • By Marloes Thuis
   oktober 10, 2014 at 10:21 am Beantwoorden

   Bedankt voor de tip Pascale! Ik doe bijna alles op de fiets en ben in het bezit van zo'n vreselijke, stinkende regencape. Er zijn meer moeders op school met zo'n afgrijselijk ding πŸ˜‰ Er werd me zelfs een keer gevraagd of ik mijn Cachareletje weer aan had! Laat Jean Bousquet het maar niet horen πŸ˜‰

 • Overseas
  oktober 11, 2014 at 8:10 am Beantwoorden

  Wat stoer dat jullie elke week op de fiets gaan! Ik zit ook veel op de fiets met de kindjes, zo heerlijk. Alleen even wennen aan het gure herfstweer. Zomer is toch meer mijn seizoen πŸ˜‰

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>